Beknibbel.nl

Cheerson CX10 Mini Quad Copter

Cheerson CX-10 Quad Copter Cheerson CX-10 Quad Copter Is it a bird? Is it a plane? No, it's a Cheerson Quad Copter! Niks zo leuk als het vliegen met een drone, maar is best een dure hobby. Met deze makkelijk vliegende mini quadcopter van Cheerson koop je voor weinig geld een robuuste mini drone waarmee je buiten én binnen een heleboel vliegplezier hebt. Dat maakt de Cheerson CX-10 een perfecte quadcopter om mee te leren vliegen. De kleine drone (hij past moeiteloos in de palm van je hand) heeft een stevige body waardoor hij uitstekend bestand is tegen de vliegongelukjes die je onherroepelijk krijgt als beginnende drone piloot. Uitgevoerd met 4 kanalen, dus je kunt zonder problemen met meerdere mini quadcopters tegelijk vliegen.

Mini Quad Copter - Direct kopen in China

Cheerson CX-10 Quad Copter Cheerson CX-10 blauwVind je het geen probleem wanneer je drone wat later geleverd wordt? Bestel de Cheerson RC drones dan direct uit China via Dealextreme. Scheelt een heleboel geld en je koopt precies hetzelfde product. Bedenk altijd dat bij aankopen buiten Europa vanaf € 22 er de kans is dat de douane je pakje eruit haalt en je alsnog invoerrechten moet betalen. Maar vaak gebeurt dat niet en heb jij supergoedkoop je drone binnen circa 2 weken in huis. Aangezien verzenden gratis is bij DX is het het slimst je aankopen niet te bundelen en zo de totaalprijs van je bestelling(en) zo laag mogelijk te houden, voor de levertijd maakt dat geen verschil. Tip: koop bij je Cheerson CX 10 direct een bundel extra CX10 propellors, voor een paar euro heb je er een heleboel. Ook de lichtgewicht frames beschermen je minidrone uitstekend tegen beginnersfoutjes.

 

Cheerson CX-10 Quad Copter

Gooi deze kleine Nano Quad Copter met zijn lichtgewicht frame in de lucht als een frisbee vanuit elke hoek of stand en kijk toe hoe de CX-10 zichzelf stabiliseert naar zijn horizontale vliegende positie dankzij de ingebouwde algoritme en sensoren. De mini drone kan eenvoudig stijgen, dalen, vooruit, achteruit, links, rechts, en 360º roteren. Vlieg hem buiten in de open lucht en laat iedereen zich afvragen wat dat kleine dingetje in de lucht is!

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version