Beknibbel.nl

Ghost Flex RC Gyro Helikopter

Ghost Flex R/C HelicopterGhost Flex Radiografisch Bestuurbare Gyro Helikopter Helikopter vliegen wordt makkelijk met de nieuwe Ghost Flex afstandsbestuurbare heli van maar liefst 71 cm lang! Een helikopter die alle leuke en handige snufjes heeft op het gebied van R/C helikopters. Met een ingebouwd en nieuw gyroscoop systeem is het heel makkelijk om deze helikopter stabiel te houden terwijl je vliegt, dus direct neerstorten met je nieuwe helikopter is geen optie meer. Dankzij de carbonfibre basis kan je helikopter ook makkelijk tegen een stootje en kun je een keer crashen zonder grote schade. Vliegen was nog nooit zo leuk!

Megagadgets KortingBij Megagadgets ontvang je t/m 30 september 7.5% korting op categorie Back2school met kortingscode BACK2SCHOOL16. De code kan alleen in één keer worden gebruikt en werkt niet op sale producten, miljonairs gadgets, giftboxes & verzendkosten. Niet te gebruiken i.c.m. andere acties of codes.

Vliegen is eenvoudig met de Ghost Flex R/C Helikopter

Met het 3.5 channel system kun je met de Ghost Flex Gyro helikopter heel makkelijk vooruit, achteruit, links, rechts en omhoog en omlaag vliegen. Maar het grote voordeel van de gyroscoop is wel dat je heel precies kunt vliegen en overal kunt landen, hoe klein de landingsplaats ook is. Met de snelheidsregelaar kun je precies regelen hoe hard de Ghost vliegt, handig om het vliegen volledig onder de knie te krijgen. Op de voorzijde van de helikopter is een blauwe LED geplaatst wat landen in het donker een stuk makkelijker maakt. Kortom een super stealth helikopter waarmee je heel veel uren vliegplezier zult beleven én tegen een voordelige prijs!

Ghost Flex R/C Helicopter

De X2 Metal 3.5 Channel Gyro helikopter is niet alleen makkelijk te besturen, maar ook heel eenvoudig op te laden via USB. Na 20 minuten laden kun je er maar liefst 6 tot 8 minuten mee vliegen. De helikopter is niet groot: 23 cm x 3,5 cm x 10 cm en wordt geleverd in een mooi koffertje. Zo kun je je X2 Metal 3.5 Channel Gyro makkelijk meenemen.

71 centimer lang - de grootste RC Helikopter

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version