Beknibbel.nl

Giant Beerglass & Giant Wineglass - Bierglas XL en Wijnglas XL

Giga BierglasGiant Beerglass 'Doe mij maar een biertje' krijgt een heel andere lading met dit gigantische bierglas. Zo kun je in alle eerlijkheid zeggen dat je de hele avond er maar één gedronken heb en voor de luie bierdrinkers onder ons: het scheelt je weer een trip naar de keuken! In dit Giant Beerglass XL kunnen 7 bierflesjes geschonken worden, dus je bent er best even zoet mee.


XL WijnglasGiant Wijnglas Op de bank onderuit met je favoriete wijntje -  alle zorgen vergeten! Maar zit je net lekker, is je glas alweer leeg... Dat duurt echt wat langer met het Giant Wineglass; een extra groot wijnglas waar een hele fles, dus 750ml wijn in leeggeschonken kan worden. Met dit XL grote wijnglas hoef je nu niet meer telkens op te staan om je glas bij te vullen. Probleem opgelost dus! Jij kunt voortaan lekker onderuit blijven zitten en van je wijntje genieten uit dit gigantische wijnglas.

 


XL WijnglasVoor de wijnliefhebbers die van rijkelijk besproeide etentjes en cocoonen op de bank houden is er ook het Leonardo Ciao plus XL, een supergroot wijnglas met een inhoud van maar liefst 610 ml. Je zou er dus bijna een hele fles wijn in kunnen schenken, maar de helft staat wel wat chiquer en is nog steeds een flinke slok. Een echte blikvanger tijdens een etentje of feest.

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version