Beknibbel.nl

Cadeaus

Puzzelbal

Jan van Haasteren Puzzle-A-Round - SafariPuzzleball Jan van Haasteren Een Puzzleball is een echte uitdaging. Met de licht gebogen, kunststof puzzelstukjes van de Puzzelbal maak je - zonder lijm - een stevige, gladde puzzel bal in de vorm van een bal. Je kunt de puzzelballen na het maken ook leuk ophangen met de daarvoor bestemde hangers.

Laatst bijgewerkt op dinsdag 24 november 2015 12:13

Hits: 3237

Lees meer...

Digitaal Springtouw

Digitaal SpringtouwDigitaal Springtouw Het Digitale Springtouw geeft het aantal sprongen en het aantal verbrande calorieeën weer. Ideaal voor iedereen die zijn conditie op pijl wil houden, want met dit springtouw weet u precies hoeveel calorieeen verbrand worden. En wat is nou een betere manier om gezond te blijven dan met het welbekende springtouw!

Laatst bijgewerkt op dinsdag 24 november 2015 12:12

Hits: 2354

Aquarium DVD

Aquarium DVDAquarium DVD Voor de iets te drukke mens: een heerlijk rustgevende DVD met de mooiste en meest kleurrijke vissen met 1 groot voordeel: nooit meer de kom schoonmaken. Lekker op de bank even ontspannen met je digitale vissenkom, want met de Aquarium DVD kom je helemaal tot rust. Met natuurlijke geluiden of een relaxed achtergrond muziekje en door de loop in de DVD gaat-ie door zolang je wilt.

Laatst bijgewerkt op dinsdag 23 oktober 2012 20:14

Hits: 2510

LEGO Duplo Ville Luxe Treinset

LegoLEGO Duplo Ville Luxe TreinsetLego bij Bol.com Wees verzekerd van blij glimmende oogjes als jonge knutselaartjes deze LEGO-doos uitpakken. Ze maken van dit constructie speelgoed met 116 stukjes een prachtige luxe  LEGO Duplo goederentreinset met alles waar jonge machinistjes van dromen. Met de bewegende transportband of de grote hijskraan kunnen peuters de goederenwagons zelf laden en lossen bij het pakhuis. Tank de trein vol bij het tankstation - je hoort zelfs echte pompgeluiden. Een prachtcadeau voor peuters van 2 tot 6 jaar en gratis verzonden.

Laatst bijgewerkt op dinsdag 23 oktober 2012 22:07

Hits: 3902

Lees meer...

Jenga & Jenga Max

JengaJenga MaxJenga Jenga, een spel dat bijna iedereen weleens gespeeld heeft. Bouw de Jenga toren op door middel van de houtblokken. Verwijder vervolgens iedere beurt uit iedere laag een blokje. Zorg er wel voor jij niet degene bent die de Jenga toren aan het wankelen brengt!

Jenga Max
Bouw het groot en wijd, maar pas op dat het niet instort. Pak de Jenga blokken en bouw! Degene die het laatste overblijft wint het spel.

Laatst bijgewerkt op dinsdag 26 maart 2013 16:07

Hits: 2505

MC CRYPT BJ-U2350 USB-draaitafel

ION LP DockUSB Platenspeler Overgestapt op het niet te evenaren vinyl of wil je je niet digitaal te krijgen lp's overzetten? Op de MC CRYPT BJ-U2350 USB-draaitafel platenspeler klinkt muziek als nooit tevoren. Met strobe-lamp, een aparte, intrekbare naaldverlichting, anti-skating instelling en start-/stoptoets.

Laatst bijgewerkt op woensdag 18 juni 2014 11:44

Hits: 2271

Valentijnskaartjes met Korting bij Greetz

Valentijn bij GreetzStuur een kaartje met Greetz Stuur je (geheime) liefde met 10% korting een Valentijnskaartje, een rode roos, een liefdevol boeket of een voor deze gelegenheid extra voordelig geprijsde romantische Valentijnspakketten. Kaartjes voor 20.00 uur gemaakt, de volgende dag bezorgd en bloemen voor 22.00 uur. Wanneer je voor 8 februari een Valentijns verrassing bestelt, maak je automatisch kans op een verzorgde diner voor 2 personen in sterrenrestaurant Niven.

10% korting op Valentijnskaarten Stuur extra voordelig een Valentijnskaartje met promocode A1602VALENTIJNC
Gratis Valentijnskaart t.w.v. € 2,50 bij een boeket rozen Stuur je een boeket rozen, dan kun je daar gratis een Valentijnskaartje van € 2,50 bij versturen. Gebruik hiervoor promocode A1602ROZEN

Laatst bijgewerkt op maandag 01 februari 2016 13:52

Hits: 2779

Lees meer...

Chocoladeletter met Kaart

Chocoletter met KaartChocoladeletter met Kaart Laat Sint & Piet niet onopgemerkt voorbijgaan, ook voor alle kleine én grote mensen die misschien wat verder weg wonen, of die je extra wilt verrassen tijdens Sinterklaas of de donkere dagen voordat het heerlijk avondje is gekomen. Bij Greetz stuur je een lekkere Fair Trade chocoladeletter inclusief ansichtkaart nu voor een extra scherp prijsje!

Laatst bijgewerkt op dinsdag 26 maart 2013 09:25

Hits: 2023

Snow in a Can Nepsneeuw

Nepsneeuw in een bekertjeSnow in a Can Let it snow, let it snow... Als een winter wonderland, zo zou het er met Kerstmis altijd uit moeten zien. Maar dat is nou net wat het meestal niet doet in ons kikkerlandje. Maar let op: met deze instant-nepsneeuw heb je op kerstochtend geen kat in het bakkie, maar sneeuw! Doe  een beetje kraanwater bij dit magische poeder en het verandert in een mum in mooie sneeuwvlokjes. Hiermee kun je je huis knus in kerstsfeer versieren. Laat je de sneeuwvlokjes een paar dagen uitdrogen, dan veranderen deze vanzelf weer in het poeder en kun je het weer hergebruiken. Da's pas beknibbelen!

Laatst bijgewerkt op woensdag 07 januari 2015 12:46

Hits: 1654

Lees meer...

Valentijnstelegram

ValentijnstelegramVerras je Valentijn met een Telegram + Boeket rode rozen Verras je Valentijn met een persoonlijk afgeleverd Valentijnstelegram en eventueel een mooi boeket rode rozen. Je kunt nu al jouw speciale liefdesboodschap opgeven en op 14 februari wordt het telegram bezorgd.

Laatst bijgewerkt op woensdag 18 juni 2014 12:00

Hits: 2079

Monopod Telescoop Camera Statief voor iPhone 4 & 5

Monopod telescoop statiefMonopod Foto's of video's maken van een concert als je klein van stuk bent, of een kiekje van jezelf zonder hulp? De Monopod is een klein inschuifbaar telescoop hand-statiefje van 120 gram dat zo in je tas of broekzak past. De Monopod heeft een universeel schroefsysteem waar vrijwel elke camera + iPhone op past en als je de Monopod tot zijn totale lengte uitschuift dan heeft deze een lengte van maar liefst 95 centimeter. Zo torent je camera hoog boven alles en iedereen uit en kun je de beste opnames maken.


Monopod selfie stick met bluetoothBluetooth Monopod Er is ook een wireless monopod, de Selfie Stick; een handige monopod met 1-knopsbediening, zodat je nog makkelijker een selfie kunt maken. De stick werkt via Bluetooth; zodra je je Bluetooth aan zet op je telefoon vindt je telefoon de Selfie Stick. De stok is makkelijk verschuifbaar voor de juiste afstand van je foto, en met één druk op de knop is je selfie een feit.

Laatst bijgewerkt op woensdag 03 december 2014 10:38

Hits: 2411

Lees meer...

Veho Duopod - Selfie Uitschuifarm + Statief

Veho DuopodVeho Duopod - Selfie Monopod & Tripod Wat zie je altijd op een selfie, hoe goed en spannend je hem ook maakt? Juist ja, een rare arm of een half hoofd. Meestal geen probleem, maar soms wil je gewoon een goeie foto of filmpje van jou bij de Taj Mahal, op Times Square of met ál je vrienden tijdens een feest. En daar heb je dan natuurlijk wel hulp bij nodig. De Veho Duopod is je beste vriend in dit soort situaties met z'n handige telescooparm + statief.

Laatst bijgewerkt op dinsdag 24 november 2015 12:39

Hits: 1371

Lees meer...

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version