Beknibbel.nl

Veho Duopod - Selfie Uitschuifarm + Statief

Veho DuopodVeho Duopod - Selfie Monopod & Tripod Wat zie je altijd op een selfie, hoe goed en spannend je hem ook maakt? Juist ja, een rare arm of een half hoofd. Meestal geen probleem, maar soms wil je gewoon een goeie foto of filmpje van jou bij de Taj Mahal, op Times Square of met ál je vrienden tijdens een feest. En daar heb je dan natuurlijk wel hulp bij nodig. De Veho Duopod is je beste vriend in dit soort situaties met z'n handige telescooparm + statief.

Selfies maken met de Veho Duopod statief + uitschuifarm

De VehoDuopod kun je op twee manieren gebruiken: Bevestig hem aan je camera, schuif hem uit als Monopod en verleng je arm voor het maken van een goeie selfie van jezelf of je hele vriendenkliek. Gebruik het driepootstatief - de Tripod -  dan staat je camera stevig op de anti-slip poten om bijvoorbeeld een vertraagde opname met een selftimer te maken, te filmen of om met minder licht te fotograferen.

De Veho Duopod monteer je in een paar seconden

De super compacte en lichtgewicht Duopod bestaat uit het een Tripod en een Monopod. Je kan ervoor kiezen om alleen de Tripod te gebruiken of de Monopod, maar je kunt ze ook nog eens boven op elkaar zetten zodat de Tripod maximale lengte krijgt. De Duopod is binnen een paar seconden klaar voor gebruik, doordat hij heel makkelijk in elkaar te zetten is. Je schuift de poten uit die vergrendelbaar zijn. De poten hebben ook nog eens anti-slip zodat de Tripod stabiel zou blijven staan. De Monopod zou kun je bovenop de Tripod zetten door middel van een schroef. De Monopod is ook nog eens voorzien van een schuimrubberen handvat en is in schuifbaar waardoor hij heel makkelijk mee te nemen is! Dus niet meer onhandig selfie’s maken; gewoon de Duopod gebruiken!

 

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version