Beknibbel.nl

Volkskrant + Gratis Staatsloten

Volkskrant + Gratis Kobo eReader of Galaxy TabVolkskrant + Gratis Staatslot Neem een abonnement op de Volkskrant met 40% korting en lees de VK op papier, computer, iPad of iPhone. Ook ontvang je elke maand, dus 12 keer 1/5e Staatslot waarmee je kans maakt op mooie geldprijzen.

Nu 1 jaar voor € 4,60 pw 71% Staatslot

VK Elke dag

VolkskrantDe Volkskrant op handzaam formaat met elke dag nieuws, uitleg, opinie, menselijke verhalen en prachtige fotografie, uitstekend geschreven en toegankelijk gepresenteerd. Op de eerste pagina’s van de krant een selectie van de belangrijkste verhalen, zodat u in één keer een duidelijk overzicht krijgt van de actualiteit.

De V in het hart van de krant: een enthousiaste, diepgravende en bevlogen mix van cultuur, media, eten, wonen, kunst, stijl, film, theater en de ins en outs van het moderne leven.

Weekend Volkskrant

Op zaterdag ploft de dikke weekendeditie van de VK op de mat. In het tabloidgedeelte het nieuws, extra economie, extra sport en extra opinie. Kustaw Bessems maakt een nieuw verdiepend katern Vonk. Met V Weekeinde krijgt u een enthousiast pakket zaterdagkaternen over media, wetenschap, boeken en reizen. En natuurlijk zit in het weekeinde het geliefde Volkskrant Magazine bij de krant, dikker dan voorheen.

  • Grootste kwaliteitskrant van Nederland
  • Bij de zaterdagkrant het Volkskrant Magazine
  • Volledig digitale toegang via PC, tablet & smartphone

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version