Beknibbel.nl

SlimPlus - Val 10% lichaamsgewicht af in 25 dagen

SlimPlus afvalmethodeSlimPlus - Val 10% lichaamsgewicht af in 25 dagen Zoek je een snelle én vooral doeltreffende methode om flink af te vallen? Met het uitgekiende dieet van het Nederlandse SlimPlus verlies je in 25 dagen gemiddeld 10% lichaamsgewicht in vet. Omgerekend betekent dit dat iemand van 80 kilo in 25 dagen 8 kilo lichter kan zijn. Deze spectaculaire resultaten worden behaald door de synergie van de natuurlijke unieke afslanksupplementen die SlimPlus biedt, met daarnaast een uitgekiend en gezond voedingspatroon zonder gebruik te maken van shakes of gelijksoortige producten. Zo kun je afvallen én lekker eten!

 

SlimPlus IntroductiepakketEen veel gehoorde klacht tijdens het afslankproces is een slap en futloos gevoel. Dankzij de uitgekiende afslanksupplementen van SlimPlus voel je jezelf fit en vitaal tijdens het afvallen. Naast de hoogwaardige supplementen ontvang je gratis een persoonlijk energiebeperkt voedingsschema & online coaching.

Op gewicht blijven met SlimPlus

SlimPlus - Get the perfect fitSlimplus leert ook na de laatste fase van 'op gewicht blijven' hoe je dit gezonde voedingspatroon kan voortzetten voor een gezond en fit leven! Wat doen de specifieke afslanksupplementen van Slimplus SlimPlus bevat een unieke drievoudige formule gebaseerd op aminozuren. Hiervan is wetenschappelijk bewezen dat ze de vetverbranding stimuleren. Veel grote en dure afslankmerken werken met aminozuren, net als Slim Plus maar dan voor een veel lagere prijs!

Combineer je deze methode met het uitgekiende voedingsschema dat gratis bij iedere bestelling wordt geleverd, dan val je af met deze 3-voudige formule:

  • SlimLean Body: Is een aminozuren supplement van farmaceutische kwaliteit. Aminozuren spelen ondermeer een essentiële rol bij o.a. spieropbouw, spieronderhoud, de stofwisseling en vetverbranding. Aminozuren zijn de bouwstenen voor eiwitten.
  • SlimVital Body: Afvallen is topsport, uw lichaam heeft tijdens het afslankproces de juiste vitaminen en mineralen nodig om niet vermoeid te raken. SlimVital Body is een zeer hoogwaardige vitaminen en mineralen capsule van farmaceutische kwaliteit. Aan SlimVital Body zijn geen suikers, conserveringsmiddelen of kunstmatige kleurstoffen toegevoegd.
  • SlimClean Body: Tijdens de afslankfase krijgt het lichaam veel afvalstoffen te verwerken. SlimClean Body met maar liefst 19 actieve kruiden en mineralen ondersteunt deze afvalstoffen te verwijderen en helpt het lichaam te ontgiften en te reinigen.

De voordelen van SlimPlus

  • Prima prijs / kwaliteit
  • In Nederland geproduceerd
  • Gratis recepten
  • Gratis online begeleiding
  • Binnen 24uur geleverd
  • Niet goed geld terug garantie

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version