Beknibbel.nl

Van den Assem Schoenen - Winterdeals tot 30% Korting

Van den Assem SchoenenVan den Assem Schoenen De mooiste schoenen en laarzen van de bekende merken als UGG, Shabbies Amsterdam, Fred de la Bretonière, Lilian, Santoni, Ash, Progetto, Blackstone, Floris van Bommel, Magnanni en Peter Kaiser koop je makkelijk online bij van Assem Schoenen. Gratis thuisbezorgd en je koopt zonder zorgen, wil je toch een maatje groter of kleiner dan kun je gratis retour sturen. Op zoek naar een koopje? Kijk bij de Outlet voor schoenen en laarzen met hoge kortingen.

Van Assem Winterdeals met kortingen tot € 30

Koop je schoenen, laarzen en accessoires van merken als UGG, Shabbies Amsterdam, Peter Kaiser, van Bommel, Blackstone, Ash, G-Star, TImberland, Adidas, Bjorn Borg en nog veel meer nu extra voordelig; het is tijd voor de Winterdeals bij van Assem schoenen met kortingen tot 30% op meer dan 700 artikelen.

Uitverkoop + Korting op Accessoires

De uitverkoop bij Van den Assem is begonnen! Tijdelijk ontvang je tot 50% korting op schoenen en laarzen van bekende merken als Fred de la Bretonière, Liebeskind, Shabbies Amsterdam, Bikkembergs, UGG Australia, Van Lier, Timberland, Floris van Bommel, Hilfiger Denim, Candice Cooper etc. + korting op UGG accessoires.

 

Outletweken/p>

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version