Beknibbel.nl

Proefpakket Flinndal Nachtrust met Melatonine

Lekker slapen met Flinndal Nachtrust proefpakketProefpakket Flinndal Nachtrust en Melatonine Last van stress of vermoeidheid? Ontvang een 90 dagen pakket Flinndal Nachtrust met melatonine en plantenextracten van valeriaan, citroenmelisse en hop voor een goede nachtrust voor € 18,95 in plaats van € 24,95 en probeer het zelf uit. Je bestelling wordt gratis verzonden en je ontvangt geen vervolgzendingen.

Flinndal Nachtrust

Met Flinndal Nachtrust gun je je lichaam en geest een welverdiende rust. Neem een half uur voor het slapen gaan één tablet. Dat helpt om te ontspannen en lekker te slapen. Zo kun je ’s nachts goed bijtanken! Flinndal Nachtrust bevat valeriaan, citroenmelisse, hop en melatonine. Een uitgekiende combinatie van ingrediënten die de nachtrust positief beïnvloeden, voor een uitgerust gevoel overdag!

Melatonine en Natuurlijke Plantenextracten

Melatonine komt van nature in het lichaam voor. Het wordt ’s avonds door de pijnappelklier afgegeven zodat je slaperig wordt. Bij het ouder worden kan dit minder worden. Ook door een onregelmatig bioritme, bijvoorbeeld na het maken van een verre reis of door het werken in ploegendienst, kan de afgifte van melatonine minder worden. 

Hop, valeriaan en citroenmelisse behoren tot de natuurlijke rustgevers. Al eeuwenlang worden de extracten van deze planten gebruikt om hun rustgevende invloed. Een ontspannen gevoel is van belang om lekker te kunnen slapen. Ook in stress-situaties helpen valeriaan en citroenmelisse je om rustig te blijven.

Bestel een Flinndal Nachtrust proefpakket met € 6 korting

Je ontvangt een pakket Flinndal Nachtrust voor een kwartaal (90 dagen) voor € 18,95 en bespaart daarmee € 6. Je ontvangt alleen dit pakket, er komen dus geen vervolgzendingen, dus je zit echt nergens aan vast. De verzending is gratis.

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version