Beknibbel.nl

Gratis Digitale eBooks

Gratis eBooksGratis Digitale Boeken bij Bol Ben je de gelukkige bezitter van een e-Reader, dan kun je bij Bol heel veel gratis digitale nederlandstalige en engelse boeken downloaden in het ePub formaat. Van Alleen op de Wereld van Hector Malot, tot de sprookjes van de Gebroeders Grimm. WorldLibrary.net biedt engelstalige gratis eBooks in PDF formaat en bij Gutenberg.org en Manybooks.net kun je veel rechtenvrije nederlandse boeken in diverse formaten downloaden. Ook Lifehacking geeft gratis eBooks weg.

Bol.com eReader Actie

De best verkochte eReaders Ben je op zoek naar een eReader? Er zijn een boel merken en types om uit te kiezen. Van Kobo readers met ingebouwd licht, ideaal voor iedereen die ook 's avonds makkelijk door wil lezen tot de bekende Sony en Icarus modellen. Bij Coolblue vind je snel een eReader naar jouw wensen.


Nu verkrijgbaar: de Sony eReader PRS-T3 De allernieuwste eReader van Sony is nu te koop voor € 149, dat is inclusief de nieuwe, geïntegreerde cover bij Coolblue. Verkrijgbaar in rood, wit en zwart.


Tot 50% korting op eBooks EBooks uitverkoop! Bekende titels van beroemde schrijvers met tot 50% korting bij bol, altijd 1 eBook voor een spotprijs bij de Weekaanbieding en een speciale afdeling met eBooks tot 5 Euro.


3 eBooks voor € 15 Bol heeft eReaders in diverse prijsklassen: kies een van de 3 e-readers en koop je eerste boekenpakket voor maar 15 euro.

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version