Beknibbel.nl

Mobiel & Internet

Op zoek naar een voordelig mobiel abonnement inclusief smartphone? Gebruik de Telecomvergelijker en vergelijk in één keer de aanbiedingen van de grote telecomaanbieders. Zo weet je zeker dat je de beste koop doet.

Acties bij Mobiel.nl

Studentmobiel actieDe beste deals bij Mobiel.nl Vet goedkoop voor studenten: tijdelijk de nieuwste iPhone, Samsung of i.c.m. met een Vodafone 2 jaar abonnement bij Mobiel.nl. Stap nu over op een voordelig sim only-abonnement van een provider naar keuze, en bepaal zelf wanneer je toe bent aan nieuwe smartphone. Bestel je binnen 12 maanden ook een nieuwe smartphone op jouw naam? Dan krijg je maar liefst € 50 van het aankoopbedrag terug. Kijk op de site voor alle voorwaarden.

Laatst bijgewerkt op donderdag 18 april 2019 14:12

Hits: 3755

ZonZoo - Verkoop je Oude Mobiel

ZonZooZonZoo - Verkoop je Oude Mobiel Heb je net dat nieuwe model Blackberry, iPhone, Galaxy of andere (smart(phone) aangeschaft, dan verdwijnt je oude mobieltje meestal in de kast of in de prullenbak. Niet slim. ZonZoo betaalt je tot € 250 voor je oude mobiele telefoon. Goed voor jou, goed voor het milieu. Kijk op de site hoeveel je oude telefoon waard is, stuur het gratis op en je ontvangt het bedrag op je bankrekening. Maar je kunt je mobieltje ook altijd doneren aan Stichting Aap...

Laatst bijgewerkt op vrijdag 01 december 2017 10:55

Hits: 2858

Goedkoop bellen met Simyo

Simyo Sim-Only ActieGoedkoop bellen met Simyo Je belt voor een vast tarief van € 0,10 per min/SMSen en er geldt geen starttarief. Online heb je altijd direct inzicht in je verbruik. Liever een voordelig bel- en data abonnement? Voor € 14 per maand heb je al een sim-only abonnement van 1Gb data + 300 belminuten/SMS-jes. Simyo is voor de 6e keer op rij op de eerste plaats geëindigd bij de Mobiele ProviderMonitor van de Consumentenbond.

Laatst bijgewerkt op vrijdag 01 december 2017 10:37

Hits: 5086

Lees meer...

Miky Actie - Sim-Only vanaf € 6,50 per maad

Korting op je mobiele abonnement bij MikyEen voordelig abonnement met goedkoop dataverkeer, een flinke bups belminuten en genoeg SMS-jes versturen om de maand door te komen? Bij Miky vind je de goedkoopste abo's in combinatie met de allernieuwste smartphones en/of tablets.

Je vindt er altijd de beste aanbiedingen, hoogste kortingen en de goedkoopste abonnementen, inclusief onbeperkt whatsappen met minimaal 64kbps. ZO ben je altijd en overal online.

Altijd 24 maanden korting op je abonnement

Ben je op zoek naar een gratis mobiel en een voordelig abonnement? Bij Miky krijg je nu extra korting op de actie abonnementen: een nieuw model smartphone + abonnement vanaf € 21,50 per maand. Kijk op de site voor meer info en voorwaarden.

Onbeperkt Sim-OnlyOnbeperkt Whatsappen voor € 4,50 per maand

Miky koopt groot in en geeft weinig geld uit aan reclame en marketing, zo kunnen ze de prijzen laag houden. Vandaar dat je bij hen altijd een scherpe prijs krijgt voor je belminuten en data. Zo kun je nu onbeperkt whatsappen, 90 minuten bellen voor € 6,50 per maand

Laatst bijgewerkt op vrijdag 01 december 2017 10:10

Hits: 4890

Playstation ACTIE: Gratis PS4 + Gratis Game + Gratis Mobieltje

Gratis PS4 500Gb Playstation ACTIE! Met deze krachtige Playstation 4 heb je meer dan genoeg opslag voor je games en films met zijn harde schijf van maar liefs 500 GB. Met de PlayStation Move speel je je games met nog meer controle en heel veel fun! Met de bewegings-sensors van de Move-controller speel je een spelletje golf, tennis of speel je een van de vele nieuwe en actieve spelletjes op de PS3. En de PS4 is een uitstekende Blu-ray speler die je met de Move makkelijk kunt bedienen.

Playstation 4, XBox of DSi cadeau bij je abonnement

Laatst bijgewerkt op vrijdag 01 december 2017 10:52

Hits: 10071

Youfone - 5 Gb + onbeperkt bellen voor € 11

Youfone Sim-Only ActieVoordelig bellen met Youfone Of je nu een kleine of grote beller bent, Youfone heeft de goedkoopste Sim Only abonnementen. Je kunt bellen en SMS-en uit 1 bundel en er desgewenst eenvoudig een internet databundel bij nemen, al voor € 5 per maand. Tijdelijk ontvang je 50 Gb + onbeperkt bellen voor € 11.

Laatst bijgewerkt op woensdag 18 december 2019 11:17

Hits: 4669

Lees meer...

Simpel - 1Gb + Onbeperkt Bellen & SMS'en voor € 10

Simpel - Dé goedkoopste Sim Only van NederlandSimpel - Surfen & Bellen voor € 10 Dat is niet duur :-) Bij Simpel krijg je 1Gbb data + onbeperkt bellen & sms'en voor € 10 per maand. Je koopt een van de voordelige sim-only abonnementen, ontvangt je nieuwe simkaart en voortaan bel, surf en SMS je supervoordelig via het netwerk van KPN. Je oude telefoonnummer kun je gewoon houden. Alleen bellen? Je hebt al 100 belminuten voor € 3 pm.

Laatst bijgewerkt op donderdag 14 januari 2016 12:50

Hits: 7093

Lees meer...

KPN Actie: Samsung Galaxy S6 bij KPN + gratis Samsung Level Box min

Samsung Galaxy S6Samsung Galaxy S6 bij KPN + Nu met gratis Samsung Level Box mini De Samsung Galaxy S6, de opvolger van de succesvolle Galaxy S5 bij een abonnement inclusief onbeperkte belminuten en 5 GB supersnel G4 internet + € 70 korting op je toestel. Zowel qua design als mogelijkheden is de techniek van de S6 weer meer sprongen vooruit gegaan. De Samsung Galaxy S6 Edge is de eerste smartphone van Samsung met een metalen behuizing waardoor het steviger en handzamer aanvoelt dan zijn plastic voorgangers. Tijdelijk met gratis Samsung Level Box mini.

Laatst bijgewerkt op vrijdag 01 december 2017 10:55

Hits: 4461

Lees meer...

Gratis Samsung Galaxy S6 Actie bij KPN

KPN iPhone aanbieding Samsung Galaxy S6 Actie bij KPN KPN Actie: € 20 Korting op Samsung Galaxy S6 in combinatie met Alles-in één Mobiel: onbeperkt bellen en SMS'en, razendsnel - tot 25 Mbit/s - en betrouwbaar KPN 4G netwerk met 5 Gb dataverkeer voor € 54 per maand. Geen lease, je toestel is gewoon jouw eigendom zonder bijbetalen.

Laatst bijgewerkt op dinsdag 14 juli 2015 11:27

Hits: 4198

Lees meer...

TomTom Handsfree Carkit voor de iPhone

TomTom Carkit voor de iPhoneTomTom Handsfree Carkit voor iPhone De TomTom carkit voor iPhone, 3G en 3GS is nu verkrijgbaar. Met solide bevestiging, verbeterde GPS ontvangst waardoor de positiebepaling wordt verbeterd en zorgt voor minder uitval op plaatsen met slechte ontvangst (hoge gebouwen of natuurgebieden).  Ook de ingebouwde luidspreker en microfoon voor handsfree bellen is een grote verbetering voor autonavigatie via je iPhone. De iPhone laadt terwijl je rijdt en muziek speel je af via de autoradio.

Laatst bijgewerkt op woensdag 24 oktober 2012 15:36

Hits: 3183

Vind het goedkoopste ADSL abonnement bij ADSL Winkel

ADSL WinkelVind het goedkoopste ADSL abonnement bij ADSL Winkel Doe de postcode check, vergelijk en bestel de voordeligste ADSL aanbieding bij ADSLWinkel.

Laatst bijgewerkt op zondag 04 augustus 2013 21:26

Hits: 4819

Lees meer...

Ben - Voordelig Surfen, Chatten & Bellen

Ben VoordeelBen - Voordelig Surfen, Chatten & Bellen Ben je niet zo'n beller, maar wil je wel graag voordelig bellen voor je mobiele telefoon of draai je juist maandelijks de Gigabytes erdoorheen op de allernieuwste smartphone? Bij Ben hoef je geen nieuwe mobiele telefoon, maar kun je veel voordeliger bellen en sms'en - al vanaf € 4,50 per maand - met het toestel dat je al hebt of kies je voor de nieuwste smartphone in combinatie met een voordelig abonnement met een 4G data en onbeperkt bellen/sms'en.

Laatst bijgewerkt op donderdag 14 januari 2016 13:45

Hits: 3634

Ritel, de Goedkoopste Telecomspecialist

Ritel Goedkope Mobieltjes + Abo bij Ritel Ritel is de goedkoopste telecomspecialist van Nederland! Hier vind je de allernieuwste mobieltjes en kun je kiezen uit de mooiste cadeau's. En in veel gevallen zijn deze nog gratis ook! Kortom, (Ri)tel uit je winst!

Laatst bijgewerkt op vrijdag 01 december 2017 11:06

Hits: 3849

Lees meer...

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version