Beknibbel.nl

KPN Actie: Samsung Galaxy S6 bij KPN + gratis Samsung Level Box min

Samsung Galaxy S6Samsung Galaxy S6 bij KPN + Nu met gratis Samsung Level Box mini De Samsung Galaxy S6, de opvolger van de succesvolle Galaxy S5 bij een abonnement inclusief onbeperkte belminuten en 5 GB supersnel G4 internet + € 70 korting op je toestel. Zowel qua design als mogelijkheden is de techniek van de S6 weer meer sprongen vooruit gegaan. De Samsung Galaxy S6 Edge is de eerste smartphone van Samsung met een metalen behuizing waardoor het steviger en handzamer aanvoelt dan zijn plastic voorgangers. Tijdelijk met gratis Samsung Level Box mini.

De Samsung Galaxy S6 een 5,1" 1080p Multi-touch display met de QHD-resolutie (2540 bij 1440 pixels) en Super AMOLED Plus technologie zodat je  ook buiten in het zonlicht het beeldscherm altijd goed kunt lezen. Het display is voorzien van het stevige Gorilla Glass materiaal wat zeer krasbestendig is en heeft een verbegterde, nog lichtgevoeligere 16 Mp camera met LED flits waarmee je ook full HD-filmpjes kunt maken, een vingerafdrukscanner voor de beveiliging, + hartslagmeter voor de sporters onder ons. Met zijn dikte van 8,1 mm en gewicht van 145 gram is de Samsung Galaxy S6 een echte Android-alleskunner. Bestel hem nu, dan heb je hem snel in huis!

 

Galaxy S6 - stevig en waterdicht

Samsung Galaxy S6

Niet alleen voelt de Galaxy S6 steviger door het unieke kunststof ontwerp van de achterkant. De Galaxy S6 is ook stofvrij en waterdicht. Dus wat je ook wilt doen, de Samsung Galaxy S6 is er klaar voor.

Snel & veilig internetten en mailen

Niet alleen is de Samsung Galaxy S6 razendsnel met zijn 2,5 GHz quadcore processor, maar ook de batterij heeft meer kracht dan zijn voorganger. Daarnaast beschermt een vingerafdrukscanner al je persoonlijke gegevens en is er een hartslagmeter aan boord. Daarmee heb je een unieke combinatie van snelheid en veiligheid in je smartphone.

Het allermooiste beeldscherm

De kleuren spatten van het QHD-resolutie, 5,1 inch touchscreen scherm van de Samsung Galaxy S6 van 2540 bij 1440 pixels. Zo geniet je nog meer van je foto's en filmpjes. En over foto's gesproken: met de 16 megapixel camera maak je fantastische foto's, of je nu je dagelijks leven vast wilt leggen, of dat ene unieke moment.

 

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version