Beknibbel.nl

Opleiding & Werk

NHA Thuisstudies + Gratis Windows Tablet

NHA ThuisstudiesNHA Thuisstudies De NHA heeft de voordeligste thuisstudies van Nederland, met 50 tot 70% korting op je lesgeld. Wil je bijleren voor een promotie of veranderen van werk, of een leuke hobby opstarten, dan zit je goed bij de NHA. En er geldt: niet geslaagd, lesgeld terug!
Van Basiskennis Boekhouden, AOV voor startende ondernemers, taalcursussen, Makelaardij OG Nieuwe stijl, muziekcursussen tot Life Coach en de Foutloos Nederlands schrijven en spreken cursus nu met 50-70% korting. Je ontvangt meestal je cursus gratis 14 dagen op proef zodat je kunt kijken of de lesmethode en het cursusmateriaal je bevallen. Schrijf nu in voor een cursus of opleiding en ontvang een gratis Windows Tablet of HD action camera.

Laatst bijgewerkt op donderdag 01 september 2016 10:07

Hits: 2700

Lees meer...

Studieplan Cursussen en Snelstudies + 15% Korting of ASUS MeMO Pad HD voor € 59

Studieplan Actie Studieplan Cursussen en Snelstudies + Gratis Asus MeMO Pad tablet Nergens goedkoper! Wil je voordelig (bij)leren, je omscholen of een leuke hobbcursus doen? Kies bij Studieplan uit ruim 250 cursussen, die je echt nérgens goedkoper zult vinden. Met een cursus van Studieplan studeer je waar en wanneer je wilt via een unieke studiemethode. Volg een beroepsopleiding, taalcursus, hobbycursus, of kies een snelstudie - altijd handig op de veranderende arbeidsmarkt. Besluit je een cursus of beroepsopleiding te gaan doen, dan ontvang je alle cursussen 14 dagen op proef. Nog niet bekend met Studieplan? Download gratis een PDF voor de hobbycursus Fotografie en de beroepstitel Effectief Communiceren.

Gratis tablet bij StudieplanNu met ASUS MeMO Pad HD voor € 59 of 15% Korting op je Lesgeld Schrijf je in bij Studieplan voor een cursus van minimaal € 100 en ontvang een gratis een 7" ASUS MeMO Pad HD met een flinke korting: je betaalt slechts € 59 voor deze handige tablet met Android Jelly Bean t.w.v. € 139,99. Wil je liever een korting? Dan krijg je 15% extra korting op het lesgeld van je cursus en bespaar je tot wel € 100. Kijk voor meer info & voorwaarden op de site van Studieplan.

Laatst bijgewerkt op zaterdag 28 december 2013 13:34

Hits: 2559

Lees meer...

LOI Cursussen & Opleidingen - tot 35% Korting & Gratis iPad Mini bij HBO

LOI ActieLOI Cursussen & Opleidingen Wie slim is, versterkt juist nu zijn of haar positie op de arbeidsmarkt en start het nieuwe leerjaar met een cursus of opleiding bij de LOI. Je bepaalt zelf de snelheid van je studie en de uren per week die je eraan wilt en kunt spenderen, dus je studeert flexibel en haalt snel een erkend diploma.

 

Een LOI-opleiding combineert daarom prima met een druk en leuk leven. Met een gratis proefles krijg je direct een goede indruk van het lesprogramma. Tijdelijk ontvang je een iPad Mini bij een HBO of Samsung tablet bij een MBO opleiding cadeau en zijn de lesgelden van meer dan 250 opleidingen flink afgeprijsd.

Tot 35% Korting bij LOI 

Tijdelijk krijg je korting tot wel 35% op meer dan 250 opleidingen, waaronder 70 taalcursussen en alle volledige MBO-opleidingen. Grote kans dat de opleiding van je keuze erbij zit! De kortingen worden vermeld bij de opleidingen.

Samsung Galaxy Tab III met 50% korting bij LOIGratis Nationale Tijdschriftbon van € 50

Schrijf nu in en ontvang gratis een Nationale Tijdschriftenbon t.w.v. € 50. Hiermee heb je keuze uit meer dan 350 tijdschriftabonnementen, zoals LINDA. Reiz&magazine, TopGear of VT Wonen. De actie geldt niet i.c.m. de Samsung tablet- en iPad mini-actie.

Gratis iPad Mini of Samsung tablet

Bij alle erkende HBO-opleidingen profiteer je nu van een iPad mini-actie. En bij alle volledige MBO-opleidingen van een aantrekkelijke Samsung tablet-actie. Kies dus nu de opleiding die bij je past en schrijf je snel in!

Laatst bijgewerkt op maandag 23 mei 2016 12:45

Hits: 3149

Boekhoud Cursussen - 20 tot 70% Korting

BoekhoudcursussenCursus Boekhouden Bijscholen, omscholen: werk je in de financiële administratie of wil je graag zo'n baan? De NTI biedt uitstekende thuisstudies Boekhouden met landelijk erkende diploma's. De lesgelden zijn tijdelijk extra laag en je kunt altijd flexibel studeren. Van Basiskennis Boekhouden (BKB), Basiskennis Calculatie (BKC) tot Financial Assistant, cursussen Exact Online en Moderne Bedrijfsadministratie. Tijdelijk ontvang je bij NTI 25 tot 40% korting op alle (taal)cursussen, talen en beroepsopleidingen + een gratis 7" tablet.

Boekhoudcursussen bij NHA en LOI

Bij Studieplan studeer je snel met de opleiding Praktijkdiploma boekhouden (PDB) van de Associatie of bijvoorbeeld de cursus Basiskennis Boekhouden (BKB) en tijdelijk ontvang je 50 tot 70% korting. Ook bij de LOI kun je je inschrijven voor de cursus Praktijkdiploma Boekhouden PDB (Financial and Cost Accounting), ook klassikaal te volgen. Deze cursus bereidt je voor op het officiële examen van Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens. Met dit diploma op zak, beschik je over het meest gevraagde diploma in ons land. Bij alle drie cursussen ontvang je ook altijd een gratis cadeau!

Laatst bijgewerkt op maandag 06 januari 2014 16:44

Hits: 2409

Solliciteren en jezelf verkopen: de Kerntyperingtest

KerntyperingstestSolliciteren en jezelf verkopen Anticipeer op dé standaardvraag; “Wat zijn je sterke en minder sterke kanten?”. Deze vraag is makkelijker te beantwoorden dan menigeen denkt. Iedereen heeft namelijk eigenschappen waar hij of zij van nature goed in is.

Laatst bijgewerkt op maandag 01 oktober 2012 21:07

Hits: 6571

Lees meer...

Nationale Rijbewijs Dienst - 2-Urige Autorijtest voor €€ 39

Nationale Rijbewijs DienstGoedkope Rijlessen met de Nationale Rijbewijs Dienst Je rijbewijs halen is duur, dus je wilt wel de beste instructeur en rijschool. Meld je aan bij de Nationale Rijbewijs Dienst en zij zoeken voor jou de beste autorijschool. Onder begeleiding van een vriendelijke en deskundige instructeur van de NRD kun je voor slechts € 39 een geheel vrijblijvende, 2-urige rijtest doen en kennis maken met die autorijscholen bij jou in de buurt met de beste waardering en cijfers. Wil je daarna nog doorgaan, dan krijg je een op maat gemaakt pakket waardoor je niet teveel lessen krijgt en zo nooit teveel betaalt voor je autorijbewijs.

Laatst bijgewerkt op vrijdag 21 september 2012 09:51

Hits: 1872

Lees meer...

Drivers Only - Theorie Examens voor Auto, Motor of Brommer

DriversOnly Theorie Examen RijbewijsDrivers Only - Theorie Examens voor Auto, Motor of Brommer Bij Drivers Only kun je oefenen en leren voor je theorie-examen voor het CBR Auto rijbewijs, motor, scooter of bromfiets. Naast de volledige theorie kun je zo lang je wilt oefenen met de diverse theorie-examen module. Zo ben je in staat de theorie op een makkelijke, overzichtelijke en goedkope manier en op de wijze van het CBR in je op te nemen. Nu kun je ook video examens bekijken met live commentaar van een instructeur/examinator. Zo bereid je je nog beter voor op je examen!

Laatst bijgewerkt op vrijdag 14 september 2012 17:36

Hits: 2597

Lees meer...

Big Five Persoonlijkheidstest + Gratis mini-Big Five test

Big5 PersoonlijkheidstestBeschrijf jezelf in vijf woorden Als je op zoek gaat naar een nieuwe baan is het belangrijk dat je snel een volledige omschrijving van je eigen persoonlijkheid kunt geven. Potentiële werkgevers willen immers weten welk vlees ze in de kuip hebben.

Laatst bijgewerkt op vrijdag 21 september 2012 10:27

Hits: 6605

Lees meer...

Gratis Studieboeken

Gratis studieboekenGratis Studieboeken Bij Bookboon kun je gratis studieboeken downloaden. De online boeken zijn geschreven door professoren van top universiteiten uit heel de wereld. Van economie tot statistiek, IT tot marketing & managementboeken tot carrière en studieadvies. Doe er je voordeel mee!
Meer opleidingen »

Laatst bijgewerkt op donderdag 01 september 2016 09:25

Hits: 2405

Verkorte MBO-opleiding Pedagogisch Werker 4 (SPW-4)

Cursus Sociaal Pedagogisch Werker SPW4Verkorte MBO-opleiding Pedagogisch Werker 4 (SPW-4) Wil je werken met mensen, dan is de verkorte MBO opleiding Pedagogisch Werker 4 - ook wel SPW-4 genoemd - een must voor iedereen met een SPW-3 diploma op zak. Hiermee ben je van alle markten thuis, want als SPW-er kun je werken met kinderen van diverse leeftijden, met of zonder een lichamelijke of verstandelijke handicap op een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, peuterspeelzaal of instelling. Aan goed opgeleide arbeidskrachten is er in Nederland in de welzijn-sector een groot tekort. Deze opleiding tot Pedagogisch Werker 4 is een speciaal traject, gericht op studenten met een SPW-3 diploma, daarom hoef je minder theoretische examens te doen en loop je minder stage. Het biedt je heel veel mogelijkheden voor een afwisselende en dankbare baan in deze sector. Het NTI is de eerste die deze verkorte opleiding Pedagogisch werker 4 aanbiedt! Nu met 25% korting op je lesgelden 2 gratis praktijkdagen.

Sociaal Pedagogisch Werker 3 (SPW-3) Cursussen bij NHA en LOI

Wil je bovenstaande opleiding volgen en werken in een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf of in de buitenschoolse opvang, dan dien je eerst de cursus Pedagogisch Werker 3 Kinderopvang te volgen. De NHA heeft een MBO cursus Pedagogisch Werker 3 Kinderopvang - nu met 50 tot 70% korting! Hiermee kun je werken in een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf of in de buitenschoolse opvang.  Ook bij de LOI kun je je inschrijven voor de cursus Basisopleiding SPW 3 Kinderopvang waarbij je kennis maakt met alle aspecten van dit mooie vak. Bij beide cursussen ontvang je ook altijd een leuk cadeau.

Laatst bijgewerkt op vrijdag 20 december 2013 18:55

Hits: 2794

Cursus Eigen Webwinkel Beginnen - 20 tot 70 % Korting

Cursus Eigen Webwinkel Beginnen - 20% KortingNTI Cursus Eigen Webwinkel Beginnen - 40% Korting Iedereen kan een eigen webwinkel beginnen, maar pak je je zaakjes serieus en grondig aan heb je pas écht succes! De NTI cursus Webshop Starten behandelt alles wat met webwinkels te maken heeft, van voorbereiding via bouw en beheer tot promotie. Zakendoen via internet, de opzet, software, inrichten en beheren van de webshop en promotie en marketing. Met deze supermoderne cursus met praktijkopdrachten én 1 uur persoonlijke webshopconsultancy krijg je een solide basis voor het succesvol opzetten en uitbaten van een eigen webwinkel. Nu met 40% korting op het lesgeld!

Webshop Cursussen bij NHA en LOI
Ook de NHA heeft een cursus Webwinkel starten - nu met 50 tot 70% korting - en bij de LOI kun je je inschrijven voor de cursus Mijn Webwinkel incl. software en serverruimte. Bij beide cursussen ontvang je ook altijd een gratis cadeau!

Laatst bijgewerkt op vrijdag 20 december 2013 18:56

Hits: 2904

5 tot 50% Korting op Studieboeken

Tot 80% minder kwijt aan je (Nederlandse) studieboeken
5 tot 50% Korting op Studieboeken Ben je student? Bestel je studieboeken bij Bol  en ontvang 5% korting op de vaste boekenprijs van nieuwe Nederlandstalige studieboeken. Om deze 5% korting te ontvangen dien je ingeschreven te staan bij een HBO of WO-opleiding en moet je in ieder geval 2 verschillende Nederlandstalige studieboeken afnemen die voorgeschreven of aanbevolen zijn door jouw opleiding. Wil je meer korting? Koop je studieboeken dan tweedehands, dan kan de korting oplopen tot maar liefst 50%.

Laatst bijgewerkt op vrijdag 14 september 2012 17:36

Hits: 3627

Sociale Hygiene Examen - tot 70% Korting op het Lesgeld

Sociale Hygiene ExamenSociale Hygiëne Examen Of je nou wilt werken in de horeca of achter de tap van de voetbalvereniging, overal waar alcohol geserveerd wordt moet tenministe 1 persoon aanwezig zijn met een Verklaring Sociale Hygiëne.  Bij de LOI kun je in dit in de horeca verplichte papiertje halen. De cursus Sociale hygiëne, erkend door de Stichting Vakbekwaamheid Horeca, bereidt je perfect voor op het officiële examen van de SVH.

Je kunt het diploma op 3 verschillende wijzen halen: als losse module of als onderdeel van een van de opleiding Slijtersvakdiploma of Cafébedrijf. Met deze 2 opleidingen doe je in de praktijk noodzakelijke productkennis op.  Ook kun je een spoedcursus volgen. Hierbij word je binnen 2 maanden perfect voorbereid op het officiële examen van de SVH.

Sociale Hygiëne Cursussen bij NHA en NTI

Ook de NHA heeft een Cursus Sociale Hygiene - met of zonder hulp én nu met 50 tot 70% korting - en ook bij de NTI ontvang je nu 40% korting op de 4-maandelijkse opleiding Sociale Hygiëne.

Laatst bijgewerkt op vrijdag 20 december 2013 19:24

Hits: 4632

Dress for Succes - Gratis Sollicitatie Kleding Outfit

Dress for SuccessDress for Succes - Goed Gekleed zonder Kosten Ben je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek maar heb je niets om aan te trekken omdat het geld je ontbreekt om een nieuwe outfit aan te schaffen? Dress for Succes kan je helpen. In de winkels van Dress for Success kunnen vrouwen gratis een set representatieve kleding, nieuw of bijna nieuw, uitzoeken zodat je piekfijn gekleed je sollicitatiegesprek kunt beginnen. En word je aangenomen dan ontvang je een tweede combinatie cadeau!

Laatst bijgewerkt op woensdag 19 september 2012 15:57

Hits: 3063

LOI Kidzz - Cursussen voor Kinderen

LOI KidzzLOI Kidzz LOI Kidzz maakt speciaal voor kinderen van 8 tot 15 jaar ontwikkelde cursussen als een handige typecursus voor kinderen- ook een speciaal ontwikkelde typecursus geschikt voor kinderen met dyslexie -  CITO Oefenen, diverse vreemde talencursussen voor kids en de Thuistrainer, direct ontwikkeld voor het maken van een goede schoolkeuze. Vraag gratis informatie of een proefles aan en geef je kind een voorsprong op school.

Laatst bijgewerkt op maandag 23 mei 2016 12:58

Hits: 4648

Lees meer...

Cursus Dierenverzorging en Dierenartsassistente

Cursus DierenverzorgingCursus Dierenverzorging Leer alles over voeding en verzorging van dieren. Houd je van dieren en ben je veel met dieren bezig? Werk je in een dierenspeciaalzaak, asiel, kinderboerderij, een dierentuin of wil je dat gaan doen? En wil je weten hoe je ze het beste kunt verzorgen? Leer er alles over met de studie Vakbekwaamheid Honden- en Kattenbesluit van de LOI. Of Dierenverzorging Recreatiedieren waarbij je alles leert over de voeding, verzorging en lichaamsbouw van allerlei dieren. Ook de NHA en biedt de cursus Dierenverzorging aan, nu met extra korting op het lesgeld.

MBO Opleiding Dierverzorging en Dierenartsassistent(e)

Dierenarts assistent opleidingenHoud je net zoveel van dieren als van mensen en wil je verder doorleren voor bv. dierenartsassistente, dan hebben zowel de LOI als de NTI diverse goede en praktijkgerichte vakopleidingen, vaak met werksituaties op video en leerzame praktijkdagen. En tijdens de stage breng je je kennis in de praktijk. Want dieren én hun baasjes kunnen jouw zorg goed gebruiken. 

Laatst bijgewerkt op vrijdag 20 december 2013 19:42

Hits: 2768

Examentraining / Rijbewijs AM voor brommer en snorfiets

Brommer ExamenExamentraining / Rijbewijs AM voor brommer en snorfiets Met het uitgebreide lesboek Examentraining / Rijbewijs AM voor brommer en snorfiets kunnen jongens & meiden die op hun 16e scooter of brommer willen rijden oefenen voor het  Brommer Rijbewijs AM. Het boek bevat de gehele leerstof voor het CBR theorie examen Rijbewijs AM. De verkeersregels worden uitgebreid uitgelegd, afgestemd op de brommer en snorfiets in het verkeer. Inclusief vijf oefenexamens van ieder 50 vragen en veel tips om de regels in de praktijk toe te passen.

Laatst bijgewerkt op dinsdag 07 mei 2013 13:48

Hits: 2944

Online Vaarbewijs Cursusssen VB1, VB2 + VBA

Klein Vaarbewijs 1 en 2Studiewijzer Vaarbewijs Cursusssen VB1, VB2, VBA Het vaarbewijs wordt alleen nog maar als beeldscherm examen afgenomen. Bij Bol.com vind je diverse cursusboeken die volledig aansluiten op dit beeldscherm examen en voor het klein en groot vaarbewijs. De Studiewijzer VB I & VB A is gemaakt voor de beginnende watersporter met weinig of geen ervaring. Alle specifieke begrippen en vaardigheden die de cursist moet kennen voor het examen worden in begrijpelijke taal uitgelegd.

Laatst bijgewerkt op vrijdag 20 december 2013 19:44

Hits: 2829

Basisopleiding Kinderopvang

Basisopleiding KinderopvangBasisopleiding Kinderopvang De omgang met peuters, kleuters en opgroeiende kinderen vereist vakkennis, inzicht in het gedrag van kinderen en sociale vaardigheden. Als Leid(st)er kinderopvang ben je werkzaam in een crèche, peuterspeelzaal, kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang. Enkele vakken zijn: Verzorging, Organisatorische vaardigheden en Kinderopvang. Door de sterke groei van het aantal tweeverdieners is de vraag naar leid(st)ers kinderopvang groot.

Laatst bijgewerkt op vrijdag 20 december 2013 19:50

Hits: 3157

Gratis Mini Beroepskeuzetest

123testGratis Mini Beroepskeuzetest Welk beroep past het best bij jou? Hoe moet je verder in je loopbaan? De gratis Mini Beroepskeuzetest kan je hierbij helpen. Of doe direct de uitgebreide beroepskeuzetest. Een overzicht van alle carrière testen vind je hier.

Laatst bijgewerkt op vrijdag 21 september 2012 10:06

Hits: 5934

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version