Beknibbel.nl

Spelletjes

Kyodai Mahjongg

KyodaiKyodai Mahjongg Aanrader! Kyodai Mahjongg is een erg fraai en gratis te downloaden versie van het bekende Mahjongg of Shanghai Solitaire. Heel veel levels, 2d en 3d modus, diverse tilesets, kortom urenlang speelplezier. Ook kun je je eigen mahjongg stenen maken, download hier gratis een tileset van onze favorieten, Cow & Chicken.

Laatst bijgewerkt op vrijdag 12 oktober 2012 14:43

Hits: 6413

Kyodai Mahjongg Tilesets - Cow & Chicken

Kyodai Cow&ChickenKyodai Mahjongg Cow&Chicken Tilesets Voor Kyodai Mahjongg kun je heel veel verschillende tilesets vinden. Met een andere tileset maak je het wat saaie uiterlijk van de stenen een stuk vrolijker! Download bij Beknibbel de Kyodai tileset van Cow & Chicken! Kopieer het plaatje naar de map tilesets van Kyodai en kies 'm in het spel.

Laatst bijgewerkt op maandag 12 november 2012 11:47

Hits: 4849

Jardinains Breakout

JardinainsJardinains Breakout Geniale Breakout-variant met nijdige tuinkabouters. Als rasechte beknibbelaar kies je natuurlijk voor de gratis downloadable versie :-)

Laatst bijgewerkt op vrijdag 12 oktober 2012 14:47

Hits: 2945

Future Pinball

Future PinballFuture Pinball Voor de huidige elektronische speeltjes waren automatenhallen nog uitsluitend gevuld met flipperkasten. Dit grotendeels mechanische speeltuig is terecht nog altijd razend populair. Bij Future Pinball download je gratis een flipperkast emulator waarmee je zelf de mooiste kasten kunt maken, ben je geen CreaBea dan download je gewoon een van de kant en klare flipperkasten op de site.

Laatst bijgewerkt op vrijdag 12 oktober 2012 14:44

Hits: 4745

Trackmania Nations + Trackmania Sunrise

TrackmaniaTrackmania Nations Heel fraai gratis te downloaden racespel in 2 varianten; Trackmania Nations en Trackmania Sunrise (NL-site). In TrackMania Sunrise kun je op elke snelheid met wagens over geweldige, spectaculaire circuits racen.  Je kunt alleen of in een multiplayerspel gigantische sprongen en loopings maken, verhoogde bochten nemen en turboboosts gebruiken. TrackMania Sunrise bevat ook ongelooflijke tools, waarmee je de game helemaal aan je eigen wensen kunt aanpassen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen parcoursen en filmpjes en breng alles op je eigen manier in beeld.

Laatst bijgewerkt op vrijdag 12 oktober 2012 14:47

Hits: 2705

Nexuiz

NexuizNexuiz Schitterende shooter. Nexuiz, dat is pure 3D deathmatch, no-nonsense je tegenstrevers zo snel en zo veel mogelijk overhoop knallen. En wat het helemaal leuk maakt: Nexuiz is geheel gratis te downloaden en speelbaar op de meeste moderne pc's.

Laatst bijgewerkt op vrijdag 12 oktober 2012 14:51

Hits: 2568

Moorfrosch XS

Moorfrosch XSMoorfrosch XS Een van de aardigste spellen uit de computergeschiedenis is ongetwijfeld Frogger. In deze eenvoudige maar zeer verslavende game was het de bedoeling om een kikker heelhuids een drukke weg te laten oversteken. Uiteraard zag het origineel er naar onze huidige maatstaven grafisch niet uit. Moorfrosch XS brengt daar echter verandering in. Eerst moet de kikker over twee drukke driebaans zandwegen (ja, die schijnen te bestaan!) en vervolgens over een rivier, waarbij alles wat voorbij drijft als springsteen kan dienen. Ondertussen vliegen er ook nog allerlei insecten rond en zoals je weet zijn kikkers daar dol op. Probeer tijdens het oversteken dus ook nog wat te eten. Fraai en verslavend.

Laatst bijgewerkt op vrijdag 12 oktober 2012 14:44

Hits: 3214

Bowling Evolution

BowlingBowling Evolution Hou je van het gesuis van de bal op de houten baan en het geratel van de vallende pins dan is de bowling-simulator Bowling Evolution wat voor jou. Kies uit verschillende types bal en de kracht en richting van de worp bepaal je met de muis. Je kunt zelfs effect meegeven. Behaal je een monsterscore dan kun je deze online vastleggen.

Laatst bijgewerkt op vrijdag 12 oktober 2012 14:43

Hits: 2768

FastStone Pacman

PacManFastStone Pacman Deze gratis spelklassieker heeft slechts een enkel doolhof, maar wel de nodige levels als het gaat om moeilijkheid. Kortom: wie in een verloren uurtje eens even lekker ouderwets achter de spookjes aan wil kan zich hiermee prima vermaken.

Laatst bijgewerkt op vrijdag 12 oktober 2012 14:44

Hits: 2640

Pysol Solitaire

Python SolitairePysol Solitaire PySolitaire (Python Solitaire) is een gratis te downloaden collectie van meer dan 300 solitaire en Mahjongg spelletjes. Inclusief een nette Windows-installer, score telling, aanpasbare kaartachtergrond en nog veel meer.

Laatst bijgewerkt op vrijdag 12 oktober 2012 14:46

Hits: 3595

Dragon Draughts

Dragon DraughtsDragon Draughts Dragon is een van de sterkste damprogramma's van het moment, en het is nog gratis te downloaden ook! Met 3D roteerbaar bord, 15+ verschillende levels, coaching mode en verschillende borden layouts.

Laatst bijgewerkt op vrijdag 12 oktober 2012 14:46

Hits: 3205

Bubble Popp

GameDuell Bubble PopBubble Popp Laat de Bubbels maar poppen met Bubble Popp, het nieuwe spel van Gameduell. Bubbelspelletjes zijn de meest populaire online schietspelletjes en nu kun je ook bubbelen tegen andere medespelers. Dus schiet de bubbels stuk en haal een hoge score!

Laatst bijgewerkt op vrijdag 14 september 2012 17:36

Hits: 2526

Jungle Jewels

Gameduell Jungle JewelsJungle Jewels Het veelgespeelde Jewels Spel speel je nu ook bij Gameduell, en wel tegen echte tegenstanders wat het nog spannender maakt. Verwissel de juwelen horizontaal of verticaal om rijen te vormen van 3 of meer juwelen van dezelfde kleur en win!

Laatst bijgewerkt op vrijdag 14 september 2012 17:36

Hits: 2927

Zoo 21

GameDuell Zoo 21Zoo 21 De leukste dieren komen voorbij in Zoo 21, het patience spel waarbij je voer voor de krokodillen wordt als je niet uitkijkt. Maak stapels speelkaarten met een totale waarde van 21 punten in een van de vier kolommen. Bij elke 21 punten combo krijg je vruchten voor de inwoners van de dierentuin. Voor elk lekker hapje dat je geeft krijg je extra punten.

Laatst bijgewerkt op vrijdag 14 september 2012 17:36

Hits: 2430

Maya Pyramid

GameDuell Maya PyramidMaya Pyramid Vind de mysterieuze schatten van het oude Maya-volk. Combineer de Maya-kaarten tot het magische getal 11, breek de Pyramides af en de rijke schatten en geheimen van de Maya's zullen worden ontrafeld! Een vooruitziende blik en jouw vermogen tot combineren maken dit spel tot een van de leukste Gameduell puzzels...

Laatst bijgewerkt op vrijdag 14 september 2012 17:36

Hits: 2426

Parels van Olympus

GameDuell Parels van OlympusParels van Olympus Hoe sneller je de snoeren van parels wegschiet, hoe sneller je wint met de Parels van Olympus! Schiet de 4 mythologische elementen vuur, water, aarde en wind weg waarmee oppergod Zeus vanaf de berg Olympus je uitdaagt om nog sneller te scoren. Maar vrees niet, het Rad der Goden helpt je de klus te klaren...

Laatst bijgewerkt op vrijdag 14 september 2012 17:36

Hits: 2470

Dobbelen

GameDuell YatzyDobbelen Gooi je dobbelstenen op en maak de dobbel-combinaties die de meeste punten opleveren. van Grote Straat tot de 5 gelijke worp die je de meeste punten oplevert. Hoe hoger je score, hoe groter de kans op winst op je tegenstander. Bij 5Dice.nl/multiplayer speel je ook dit leuke dobbelspel gratis met meerdere spelers!

Laatst bijgewerkt op vrijdag 14 september 2012 17:36

Hits: 2426

Sudoku

GameDuell SudokuSudoku Speel een Sudoku-duel! Nu kun je deze populaire breinbrekers online spelen, dus gooi al je sudoku kwaliteiten in de strijd en maak de cijferpuzzeltjes zo snel mogelijk af en win van je opponent door de meeste punten te halen. Meer gratis sudoku spelletjes vind je op Quizzen.nl.

Laatst bijgewerkt op vrijdag 14 september 2012 17:36

Hits: 2325

Spider Solitaire

GameDuell Spider SolitaireSpider Solitaire Onze favoriet: Spider Solitaire! heb je Vista, dan kun je deze Patience variant al gratis op je computer spelen. Speel je Spider bij GameDuell, dan wordt het een stuk spannender en win je alleen door slim én snel te spelen en zo je tegenstander af te troeven. Bij Spidersolitaire.nl speel je de Zigiz-versie van dit leuke spel. 

Laatst bijgewerkt op vrijdag 14 september 2012 17:36

Hits: 2256

Spider Solitaire Pro

GameDuell Spider Solitaire ProSpider Solitaire Pro Heeft Spider Solitaire! voor jou geen geheimen meer, speel dan de Pro versie! Een echte uitdaging voor fanatieke puzzelaars.

Laatst bijgewerkt op vrijdag 14 september 2012 17:36

Hits: 2560

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version