Beknibbel.nl

5 Dice Multiplayer

5Dice Multiplayer

Dobbelen met z´n allen!5Dice Multiplayer - Laat ze samen rollen! Speel gratis of voor geld live met meerdere spelers het populaire dobbelspelletje 5 Dice Multiplayer en ga voor een Full House, Large Street of gooi de hoogste ogen en win de pot.

 

Speluitleg 5 Dice Yahtzee

De yahtzee dobbelstenenBij elke beurt mag je de dobbelstenen maximaal drie keer werpen. Na de eerste en de tweede worp krijg je de mogelijkheid om enkele dobbelstenen vast te houden, dit doe je door te klikken. Deze dobbelstenen worden niet meegegooid tijdens de volgende worp. Je kunt bij iedere worp ook stenen terugleggen, ook dit doe je door er op te klikken.

Na de derde worp ben je verplicht een score in een van de lege vakjes in te vullen, als je dit na worp 1 of 2 wilt doen, is dat ook toegestaan. De gemaakte combinaties lichten vanzelf op, keuzes die niet mogelijk zijn leveren 0 punten op.

De yahtzee dobbelstenen

Als alle vakjes ingevuld zijn is het spel afgelopen en worden alle punten samengeteld. Dit is je uiteindelijke score. Is deze score boven de 200 dan win je een x aantal credits, afhankelijk van de inzet waarmee je speelt.

Bij de bovenste helft is het aantal punten gelijk aan het aantal keer dat een dobbelsteen een overeenkomstig aantal ogen aanwijst vermenigvuldigd met het aantal ogen. Je krijgt een bonus van 35 punten als het totaal van de vakken 1 t/m 6 minstens 63 is.

 

Spelen met meerdere spelers - Kies jouw gameroom!

 

Bij de onderste helft kun je de volgende combinaties maken

  • Drie gelijke (Three of a Kind): Je score is het totaal van alle ogen, als er minstens 3 dobbelstenen met hetzelfde aantal ogen zijn.
  • Vier gelijke (Carré) : Je score is het totaal van alle ogen, als er minstens 4 dobbelstenen met hetzelfde aantal ogen zijn.
  • Full House : 25 punten voor 3 dobbelstenen met een zelfde aantal ogen en 2 dobbelstenen met eenzelfde aantal ogen, anders dan het aantal ogen van de 3 dobbelstenen.
  • Kleine straat : 30 punten voor 4 oplopende dobbelstenen. (de volgorde is onbelangrijk)
  • Grote straat : 40 punten voor 5 oplopende dobbelstenen. (de volgorde is onbelangrijk)
  • 5Dice : 50 punten als alle dobbelstenen hetzelfde aantal ogen hebben. Het is per spel 1 keer mogelijk om 5Dice te gooien. Heb je tijdens hetzelfde spel meerdere keren 5 dobbelstenen met hetzelfde aantal ogen dan kun je dit een keer bij 5Dice invullen. De volgende keren dien je de scores op een andere plaats in te vullen en wordt 5Dice niet meegeteld voor 50 punten.
  • Chance : Je score is het totaal van alle ogen, ongeacht aantal het aantal ogen op een willekeurige dobbelsteen.

In de Win tabel(rechtsonderin) is zichtbaar welk aantal credits te winnen zijn. Afhankelijk van de inzet kun je maximaal 50.000 credits winnen! Indien je voldoende saldo hebt, kun je op uitkeren klikken, je gewonnen saldo wordt dan toegevoegd aan je tegoed.

Bonusspel (alleen in real modus)

Tijdens het spelen doe je automatisch mee aan het bonusspel. Sommige stenen hebben een (bonus)ster. Sterren worden bijgeschreven als je de desbetreffende stenen vasthoudt en dus als waarde in je scorelijst laat noteren. Indien je tijdens het spelen meer dan 10 sterren verzameld speel je aan het einde van het spel de bonusronde. In deze ronde maak je nog eens kans op 1000 credits. Bij het bonusspel wordt bij een hogere inzet dan 10 credits het aantal bonussterren dat wordt toegevoegd evenredig groter met de inzet. Dat wil zeggen dat bij inzet is 50 credits je 5 bonussterren krijgt bijgeschreven als je 1 bonusster vasthoudt. Bij inzet is 20 credits krijg je dus 2 bonussterren toegevoegd voor het bonusspel als je een bonusster vasthoudt.

 

[ KLIK HIER om 5 Dice Multiplayer te spelen ]

 

5Dice Multiplayer speel je ook bij 5Dice.nl  !

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version