Beknibbel.nl

Mister Mole

Mister Mole

Mister MoleMister Mole - 'O nee, mollen in je achtertuin!' Jaag ze weg door de hooibaal over ze heen te rollen. Maak series van mollen met de zelfde kleur helm en scoor zo combo punten. De mol met de gouden helm levert extra veel punten op. Kun jij de mollen ontdekken die in je achtertuin schuilen?
Werking
Je kunt met de hooibaal over het veld rollen door op een van de vlakken eromheen te klikken of door de pijltjestoetsen van je toetsenbord te gebruiken. Je scoort punten door over de mollen heen te rollen.

Puntentelling
Door achter elkaar over mollen te rollen van dezelfde kleur kun je veel extra punten scoren. De scoremeter aan de linkerkant zie je dan stijgen. De kleurencombinatie zal worden verbroken wanneer je niet over een mol heenrolt van dezelfde kleur.

Combo Score
  • 1e Mol = Score Mol + 0 punten
  • 2e Mol = Score Mol + 50 punten
  • 3e Mol = Score Mol + 100 punten
  • 4e Mol = Score Mol + 200 punten
  • 5e Mol = Score Mol + 300 punten

Elke volgende mol in de combinatie is 300 punten waard.

Wanneer een mol verdwijnt, komt er een nieuwe mol voor in de plaats. De teller rechts onderin geeft aan hoeveel mollen er nog gaan komen. Wanneer een nieuwe mol tevoorschijn komt zal deze 60 punten waard zijn. Na elke rol met de hooibaal zullen alle mollen in het veld een stukje zakken en worden deze 10 punten minder waard, Na 6 keer zakken zullen de mollen onder de grond verdwijnen.

Extra Punten

Wanneer je over de appel rol zullen alle mollen in het veld dezelfde kleur krijgen en zullen weer omhoog gaan. Dit geeft je de mogelijkheid om een extra lange kleurencombinatie te maken waarmee je veel punten kunt scoren!

Gouden Mol
er is 1 Gouden Mol in het spel. Deze is heel veel punten waard.

Bonusspel
Wanneer je “for Real” speelt kun je door voldoende bonussterren te verzamelen het bonusspel spelen. Daar kun je extra credits mee winnen.
Bekijk de wintabel in het speelvenster voor een overzicht van het aantal gewonnen credits per score.


Klik hier om Mister Mole te spelen

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version