Beknibbel.nl

Wijzigingen Zorgverzekering 2016

Zorgverzekering

Nu de zorgkosten steeds verder onder druk komen te staan verhogen alle zorgverzekeraars de zorgpremie van 2017 met gemiddeld € 8. Het verplicht eigen risico blijft net als dit jaar € 385. In 2017 wordt de dekking van het basispakket van uw zorgverzekering uitgebreid met diverse soorten specialistische zorg. Een kort verblijf in een zorginstelling wordt vanaf volgend jaar vergoed vanuit het basispakket, evenals de kosten van fysiotherapie bij etalagebenen en vervanging van tanden voor mensen onder 23 jaar. Werelddekking - vergoeding van medische hulp wereldwijd tot het Nederlandse tarief - blijft in 2017 toch in de basiszorgverzekering. Net als dit jaar kunt u ook in 2017 ervoor kiezen een - iets duurdere - restitutieverzekering af te sluiten waarbij u zelf de vrijheid hebt te kiezen voor uw zorgverlener. Meer informatie is te vinden op de site van de Rijksoverheid.

Beknibbelen op de zorg? Ja hoor!
Zorgverzekeraars stellen zelf de vaste (nominale) zorgpremie vast en de concurrentie is groot. Het is dus zaak te onderzoeken welke zorgverzekeraar de beste dekking voor de laagste prijs kan leveren, want er valt altijd te beknibbelen. Het is zaak u goed op de hoogte te stellen van de precieze dekking van elke zorgverzekering. Is uw eigen ziekenhuis of specialist wel gecontracteerd? Wilt u overstappen, dan kunt u uw zorgverzekering opzeggen t/m 31 december. De nieuwe basisverzekering moet uiterlijk 31 januari 2017 afgesloten zijn. Met terugwerkende kracht is de ingangsdatum van de basisverzekering 1 januari 2017.

UnitedConsumers & VGZ Zorgverzekering 2017 + Cadeau of 10% Korting

Gratis Cadeau bij ZorgverzekeringCadeau bij UnitedConsumers/VGZ Zorgverzekering De beste zorgverzekering voor de laagste prijs! Voor het elfde jaar op rij biedt het UnitedConsumers ZorgCollectief 10% korting op de zorgverzekering van VGZ, ook op de aanvullende verzekeringen.

Er is al een VGZ Basisverzekering voor € 99,70 per maand, inclusief de korting via het UnitedConsumers ZorgCollectief, met een vrijwillig eigen risico van € 0. Voor de meest gekozen basisverzekering, de VGZ Ruime Keuze, betaal je dankzij de 10% korting € 101,65 per maand. Je complete besparing bedraagt - per volwassene - maar liefst € 135,60 per jaar.

 

In 2017 krijg je bij UnitedConsumers 10% korting op de VGZ Ruime Keuze en Eigen Keuze basisverzekeringen en 5% op de Goede Keuze basisverzekering. VGZ biedt gegarandeerde acceptatie en heeft met vrijwel alle reguliere zorgaanbieders afspraken zodat je met deze naturapolis vrijwel overal in Nederland de zorgaanbieder kunt vinden die bij je past. Geen medische keuring en gratis overstapservice. Er zijn ruim 25.000 polissen beschikbaar, dus op=op!

TomTom Activity Tracker, Spark 3, Asus Zenfone GO TV of Airfryer XL Cadeau bij UnitedConsumers/VGZ Zorgverzekering 2017

Gratis TomTom Activity Tracker, Spark 3, Asus Zenfone of Airfryer bij ZorgverzekeringIn plaats van de 10% korting op de zorgpremie kun je ook kiezen deze in te wisselen voor vier luxe cadeaus: een TomTom Activity Tracker t.w.v. € 149, een Asus Zenfone GO TV smartphone met Sportarmband t.w.v. € 289, een TomTom Spark 3 Cardio (+Music+ Bluetooth headphone) t.w.v. € 299 of een Philips Airfryer XL t.w.v. € 279,99. Kijk op de site voor meer informatie en stel jezelf op de hoogte van de voorwaarden van deze mooie cadeau-actie. Er zijn dit jaar 25.000 polissen beschikbaar, dus op = op!


* Alle vier cadeaus ontvang je zonder kosten en op basis van de maandelijkse, vooraf opgespaarde premiekorting. De spaarperioden en mogelijkheden hiervoor verschillen per cadeau en het aantal volwassenen per zorgpolis. De cadeauactie geldt niet voor de basisverzekering VGZ Goede Keuze. Kijk voor uitgebreide informatie op de site van United Consumers. De cadeaus worden medio maart 2017 gratis thuisbezorgd.

Laatst bijgewerkt op zaterdag 19 november 2016 22:03

Hits: 9493

Lees meer...

OHRA Zorg 2017 - Collectieve Korting voor MAKRO en HCC leden + Donorcodicil houders

Ohra ZorgverzekeringOhra Zorgverzekering 2017 De OHRA Zorgverzekering is de voordelige basisverzekering met een premie al vanaf € 87,88 per maand - bij een vrijwillig eigen risico van € 500 - en € 104,55 per maand zonder vrijwillig eigen risico. Met deze restitutiepolis heb je altijd vrije keuze in de keuze voor een zorgverlener, kun je profiteren van collectieve kortingen en alles zelf online en via de handige OHRA App regelen. Gebruik de OHRA Vergoedingwijzer om het ideale pakket te kiezen. Eventueel kun je deze basisverzekering een van de 4 aanvullende verzekeringen afsluiten. Vergoeding voor tandzorg voor iedereen boven 18 jaar regel je flexibel met de TandenGaaf of Tand Sterk tandartsverzekering met een scherpe premie, waarbij je zelf kiest voor welk bedrag je je wilt bijverzekeren. Ohra biedt zo een zorgverzekering die zorgvuldig is afgestemd op jouw levensfase, waardoor je nooit teveel betaalt.

Collectieve Kortingen bij OHRA

OHRA heeft met veel werkgevers, instellingen, verenigingen en organisaties collectieve afspraken gemaakt, die je korting op je zorgverzekering opleveren. Niet collectief verzekerd via je werkgever, maar wel bijvoorbeeld lid van een zelfbedieningsgroothandel als bv. de MAKRO, ANBO, HCCPCOB, CNV Onderwijs lid of drager van een Donorpolis donorcodicil? Bereken dan je collectieve voordeel bij de OHRA Zorgverzekering en profiteer ook nog eens van volledige keuzevrijheid. Er zijn nog heel veel meer organisaties aangesloten bij OHRA's collectieve korting, dus vergeet niet mee te profiteren van dit collectieve voordeel. Ook wanneer je al andere verzekeringen hebt bij OHRA ontvang je pakketkorting. Zie je geen formulier op de OHRA website? Zet eventuele Adblockers tijdelijk uit.

Laatst bijgewerkt op maandag 21 november 2016 11:22

Hits: 6783

Lees meer...

Anderzorg 2017 - Je Zorg Voordelig Verzekerd

Anderzorg ZorgverzekeringAnderzorg Zorgverzekering 2017 Anderzorg - onderdeel van Menzis - biedt een van de laagste zorgpremie van Nederland: € 102 per maand, zonder vrijwillig eigen risico. Daarnaast kun je kiezen uit diverse aanvullende verzekeringen Budget, Jong, Extra, Tand of Extra + Tand. Profiteer van AnderZorg’s vlijmscherpe premie en uitstekende zorg, stap over en zij zeggen je oude zorgverzekering voor je op. Declareren doe je makkelijk via de speciale declaratie app op je smartphone of tablet. Iedereen is welkom bij Anderzorg, je wordt gewoon geaccepteerd.


AnderZorg biedt al 5 jaar op rij de voordeligste basis zorgverzekering van Nederland. Het is al mogelijk je bij AnderZorg te verzekeren vanaf € 78 per maand bij € 385 verplicht eigen risico en € 500 vrijwillig eigen risico. Gunstig voor je portemonnee als je verwacht weinig gebruik te maken van zorg. Verzeker jezelf goed en goedkoop bij Anderzorg.

Laatst bijgewerkt op zondag 20 november 2016 11:34

Hits: 3582

Lees meer...

De Friesland Zorgverzekeraar

De Friesland ZorgverzekeraarDe Friesland Zorgverzekeraar Verzeker u ook in 2017 goed voor de beste zorg met een zorgpolis van De Friesland en kies uw zorgverlener door heel Nederland. Met de Zelf Bewust Polis van De Friesland betaalt u € 99,75 per maand. Dit is een van de laagste premies op dit moment en zonder vrijwillig risico. U regelt zelf uw zorgzaken online via Mijn De Friesland. U ontvangt correspondentie zoveel mogelijk digitaal, betaalt met automatische incasso en u kunt medische hulpmiddelen online bestellen. 

Laatst bijgewerkt op zondag 20 november 2016 11:10

Hits: 2317

Lees meer...

Delta Lloyd Zorgverzekering 2016 - Ruime vergoedingen

Delta Lloyd ZorgverzekeringDelta Lloyd Zorgverzekering 2016 Wie ziek wordt, heeft de beste zorg nodig. In 2016 is de premie van de Delta Lloyd Zorgverzekering € 107,50 per maand. Dit is de premie zonder korting. Sluit u de Delta Lloyd Zorgverzekering af via de website, dan ontvangt u 4% online korting. Uw premie is dan € 103,20 per maand. Verwacht u geen hoge zorgkosten? Dan kunt u kiezen voor de scherpe premie van € 86,53 bij het verplichte eigen risico van € 385 en € 500 vrijwillig eigen risico.

 

U kiest zelf uw zorgverlener. Kiest u alleen voor de meest noodzakelijke zorg, of voor een uitgebreid pakket? Er is altijd een aanvullende verzekering die bij u past. Delta Lloyd biedt de keuze uit meerdere aanvullende verzekeringen met uitstekende vergoedingen voor fysiotherapie, alternatieve zorg en orthodontie. Als extra service in het basispakket biedt Delta Lloyd een second opinion via Best Doctors, waardoor kan worden beschikt over de beste 50.000 medische specialisten van de wereld.

Laatst bijgewerkt op donderdag 19 november 2015 11:24

Hits: 2427

Lees meer...

HEMA Zorgverzekering - Basispremie vanaf € 79 + 10% Korting bij HEMA

Hema zorgverzekering Hoera! Hema Zorgverzekering - 10% Korting bij HEMA Twee vliegen in één klap: sluit een voordelige zorgverzekering af bij de HEMA en ontvang een kortingspas waarmee je ook nog eens 10% korting krijgt op bijna al je aankopen bij de HEMA! Er is al een basis zorgverzekering vanaf € 73, met een vrijwillig eigen risico van € 500 op het verplicht eigen risico van € 385. Aanvullend verzekerd ben je al vanaf € 7 per maand en geen kleine lettertjes. Ook aan de kinderen is gedacht, want meeverzekerde kinderen kunnen met hun zorgpas gedurende seizoen 2016 met 50% korting naar Wildland Adventure Zoo Emmen.

Laatst bijgewerkt op donderdag 19 november 2015 11:24

Hits: 2326

Lees meer...

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version