Beknibbel.nl

Camera Lens Beker, hermosfles & Kookwekker

Camera Objectief bekerCameralens Beker Voor alle Anton Corbijn en Paul Hufs in spé is er maar één ding dat er echt toe doet: Wie heeft de langste... lens! Voor een beetje objectief op de full-frame DSLR tellen ze snel hun dertiende maand neer en ook dan blijft er altijd iets te wensen over op fotografiegebied. Voor deze klikklik-nerds koop je natuurlijk het allerfijnste cadeautje: een grote koffie- of theebeker in de vorm van een flinke telelens. Voor het prijsje hoef je het niet te laten, je krijgt er ook nog een 'echte' lens+zonnekap bij om je drankje warm te houden.  Maak ze er eenvoudig blij mee als mooi ingepakt pakje of geef ze de schrik van hun leven wanneer je ze een lekker bakkie of groene eco thee serveert in deze niet van echt te onderscheiden cameralens. Ook extra voordelig te koop bij Bestel.nl en FonQ.


Cameralens ThermoskanCamera Objectief Thermosfles Als doorgewinterde fotograaf ben je natuurlijk met het krieken van de dag aan het sluipen door de polder, op zoek naar de roodgevederde tjiftjaf. Wat kun je dan beter gebruiken om de stramme botten te verwarmen én indruk te maken op je medefotografen dan af en toe een hete kop koffie uit je stoere cameralens thermosfles met bijbehorende beker te slurpen. Alleen geen foutje maken tijdens het wisselen van objectief hè...

Megagadgets KortingBij Megagadgets ontvang je t/m 30 september 7.5% korting op categorie Back2school met kortingscode BACK2SCHOOL16. De code kan alleen in één keer worden gebruikt en werkt niet op sale producten, miljonairs gadgets, giftboxes & verzendkosten. Niet te gebruiken i.c.m. andere acties of codes.


Cameralens KookwekkerCameralens Kookwekker Als fotograaf kijk je natuurlijk vooral naar hoe iets eruit ziet, maar in de keuken moet je aandacht ook op de smaak richten! Met deze originele objectief kookwekker is elke fotogek helemaal bij de tijd bij om de aardappels af te gieten. De cameralens wekker kan op de gewenste tijd worden ingesteld door aan het onderste deel van de lens te draaien. De maximale tijd is 55 minuten. Bij de meeste kookwekkers wil je ze zo snel mogelijk in een kastje terug stoppen, maar deze fotolens kookwekker mag echt gezien worden, dus zet hem op een leuk plekje in de keuken.


Cameralens ThermoskanTelelens Mok In de vogelfotografen en dierenkiekers fototas is altijd een onmisbaar hulpstuk te vinden: een flinke telelens, zodat je al dat moois ook van veraf er dichtbij op kunt zetten. Dus geef hem of haar niet alleen een objectief thermosfles voor dichtbij, maar ook een zoomlens beker inclusief koekjeshouder in de deksel. En in zo'n knoepert van een lens kan natuurlijk een heleboel koffie, thee of chocolademelk, een welkom 'vroege morgen' hartversterkertje en knabbeltje voor de vlijtige fotograaf.

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version