Beknibbel.nl

Easy Pull Kurkentrekker & Elektrische Kurkentrekker Peugeot Elis

Eazy Pull CorkscrewEasy Pull Kurkentrekker Vloeken, steunen en gebroken kurken: een fles wijn ontkurken valt niet altijd mee voor tere poppetjes M/V of kleine handen. Maar er zijn betere tijden aangebroken, want hier hebben we een kurkentrekker waarmee je heel makkelijk en zonder teveel kracht te moeten zetten de kurk zo uit de Chablis laat ploppen. Je ziet deze aluminium Eazy Pull Corkscrew ook in de horeca, maar hier koop je hem voor een klein prijsje + je krijgt er een extra kurkentrekker en foliemes bij.

 

Megagadgets KortingBij Megagadgets ontvang je t/m 30 september 7.5% korting op categorie Back2school met kortingscode BACK2SCHOOL16. De code kan alleen in één keer worden gebruikt en werkt niet op sale producten, miljonairs gadgets, giftboxes & verzendkosten. Niet te gebruiken i.c.m. andere acties of codes.

Elektrische Kurkentrekkers

Elektrische KurkentrekkerKurkentrekker op Batterijen Heb je heel weinig kracht in je handen, dan is de elektrische kurkentrekker natuurlijk een uitkomst. In een handomdraai heb jij je flesje wijn geopend dankzij het wonder van elektriciteit oftewel 4 penlite batterijen. De kurkentrekker heeft een stevige grip en zacht rubberen afwerking zodat je fles goed beschermd is tijdens het openen. Inclusief foliemes. Er is ook een oplaadbare elektrische kurkentrekker, de Elis van Peugeot. Deze ontkurkt de fles moeiteloos met één druk op de knop en is 20 cm lang. Wordt geleverd inclusief oplaadbare batterijen én adapter.

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version