Beknibbel.nl

Koelkast Poëzie

Koelkast PoëzieKoelkast Poëzie Magneetgedichtjes op de koelkast zeggen meer dan woorden! Dat is de gedachte achter Koelkast Poëzie. Met zijn inhoud van 510 woorden kun je naar hartelust rijmen en dichten. Er zijn twee versies: de originele en liefde! Koelkast Poëzie bereikte haar hoogtepunt in 2000 toen het werd uitgeroepen tot Cadeau van het Jaar in Zweden. Ook te koop bij FonQ.

Koelkast Poëzie Origineel

Na het grote succes in Scandinavië nu ook eindelijk verkrijgbaar in Nederland. Koelkastpoëzie bestaat uit magneten met magneten die vastkleven op uw koelkast en tot vrolijke, grappige zinnen of poëzie gevormd kunnen worden. Koelkastpoëzie is verkrijgbaar in de originele verpakking en in de uitvoering met Liefde, Keuken of Kinderen als thema. Beide verpakkingen bestaan uit 510 magneetjes met woorden. De twee varianten bestaan uit verschillende woorden die men apart of gecombineerd kan gebruiken.

Koelkast Poëzie Liefde

Koelkastpoëzie Liefde bestaat uit 510 kleine magneten met liefdevolle woorden. Gebruik ze voor je eigen liefdesgedichten of geef ze cadeau aan iemand om wie je geeft. De woorden zijn sensueel, schattig, leuk, romantisch. Maak van je koelkast een liefdesbrief die steeds verandert.

Koelkast Poëzie Kinderen

Alle woorden zijn bedoeld voor kinderen en werden nauwkeurig gekozen in samenwerking met pedagogen. Zo leert je kind spelenderwijs zijn of haar taal te ontwikkelen. Leuk en nuttig!

Koelkast Poëzie Keuken

Altijd je boodschappenlijstje bij de hand! Stel je eigen menu's, recepten en boodschappenlijstjes samen met deze 510 woorden. Natuurlijk ook leuk voor gasten om je kookkunsten van een review te voorzien.

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version