Beknibbel.nl

Pacman Beker - Heat Changing Mug

Pacman BekerPacman Mok Wie is er niet groot mee geworden? Nou ja, de jongsten onder ons kennen de originele Atari Pacman, het gele bijtertje en zijn 4 spookjes misschien niet goed, en spelen liever Pacman anno 2014. Onze duimen doen er in ieder geval nog zeer van. Daarom is dit onze lievelingsgadget: deze pacman beker die - als je er een hete drank in doet - vanzelf begint te pacmannen.

Bewegende PacMan op je Beker

Pacman BekersDoor de hitte die afkomt van bijvoorbeeld warme chocomel, thee of misschien wel koffie wordt deze mok zo veranderd van een hele normale zwarte mok naar een mok met ons favoriete game mannetje Pacman. Het gele happertje is te zien in het doolhof, waar hij zijn hele gameleven doorheen rent. Uiteraard met de 4 spoken achter zich aan, terwijl hij al de gele stipjes aan het naar binnen werken is!

 

Eigenlijk heb je met deze beker 2 mokken, want als-ie koud is dan is het gewoon een zwarte beker, het feest begint pas als je er een hete drank in doet. Super cadeautje voor een leuk prijsje, waarmee je iemand dus nog flink mee voor de gek kan houden :-)

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version