Beknibbel.nl

Parrot AR.Drone 2 Elite Jungle Quadricopter

Parrot AR.Drone Vliegende Helikopter + 2 Webcams Parrot AR.Drone 2 Elite Jungle - Quadricopter De derde uitvoering van deze drone met zijn vier rotors die niet alleen makkelijk bestuurbaar is maar die je ook met je Iphone of Android smartphone kunt besturen, want de AR.Drone 2 zet zijn eigen wifi-netwerk op voor de besturing. Vlieg buiten of binnen en observeer je omgeving met de HD cam.  Eenmaal in vlucht bekijk je op het display van je smartphone of tablet de  beelden die de AR.Drone 2 via zijn ingebouwde camera doorstuurt.


De Parrot Drone 2.0 Elite is een state-of-the-art quadricopter met schutkleur. Verken de buurt of ontdek de leukste spellen met deze drone. Speel bijvoorbeeld capture the drone tijdens het paintballen of speel robot wars na met meerdere drones. Erg leuk zijn ook de augmented reality-spellen die je kunt downloaden voor de iPad, iPhone en Android-toestellen. Je gebruikt je smartphone of tablet om de Parrot Drone 2.0 Elite Jungle draadloos te besturen. Dankzij de ingebouwde HD-camera weet je altijd waar je vliegt.

 

De AR. Drone 2 Elite Jungle Quadricopter zit technisch erg slim in elkaar, en dat is ook wel nodig, want veel radiografisch bestuurbare helikopters zijn een flinke klus om te besturen. Hij is uitgerust met een automatische piloot op, zodat wanneer je even bent afgeleid je helikopter niet direct op de grond valt. Hij blijft even zweven en landt dan automatisch.


De AR. Drone Elite Jungle is binnenshuis ook te gebruiken, en met de camera kun je natuurlijk heel eenvoudig van de ene naar de andere kamer vliegen om alles in de gaten te houden. Dit allemaal zonder ergens tegen aan te botsen, want zoals al eerder vermeld kun je alles live bekijken tijdens het vliegen! Hij heeft 4 onafhankelijke rotors en een spanwijdte van ongeveer 75 centimeter. Volledig opgeladen (duurt zo'n 90 minuten) kun je met de 100mAh accu van de Parrot 2 zo’n 15 minuten vliegen.

Vliegen met de Parrot AR Drone helikopter met ingebouwde webcams
Gebruik de webcams om je omgeving te observeren

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version