Beknibbel.nl

Sony eReader PRS-T3 WiFi

Kobo eReadersDe nieuwste eReaders De nieuwste eReaders van Kobo, Icarus en Autovision met ingebouwd licht over het gehele scherm zodat je ook 's avonds, in het vliegtuig of 's nachts in bed zonder extra lamp goed kunt lezen. Nieuwe boeken download je via wifi of je zet ze over van je desktop naar je eReader met de micro-usb-kabel. Met verbeterde resolutie van het display en een vloeiende pagina omslag, zodat je altijd een ultieme leeservaring hebt. Uitbreidbaar 2Gb geheugen, lager gewicht én een accu die 2 maanden meegaat. Zo geniet je nog meer van je eBook en lees je ontspannen. De nieuwste eReader modellen al vanaf € 65 koop je snel en eenvoudig bij Coolblue's eReadershop. Gratis verzonden, thuisbezorging op afspraak is ook mogelijk.

eReaderstore


Review van de Sony PRS-T3 eReader

Compacter, mooier, leesbaarder, nog langer lezen en WiFi: deze opvolger van de PRS-T2 eReader heeft een verbeterde touchscreen scherm en met 1x laden lees je nu 2 hele maanden, want de accu is ook verbeterd ten opzichte van zijn voorganger met zijn 2Gb grote intern - en met een goedkoop Micro SD card uitbreidbaar geheugen - kan je tot maar liefst 1.200 eBooks opslaan. Met zijn fraaie afwerking en gebogen lijnen is deze eReader ook nog eens een lust voor het oog! Het verbeterde E Ink Pearl display leest net als echt papier, kent geen reflectie en heeft een hoog contrast.

Makkelijk boeken kopen

Je kunt nu direct op je eReader boeken kopen via de Bol.com WiFi e-boekwinkel. Ook heeft de Sony Facebook en Evernote integratie + een weergave van de cover van een boek in standby-modus.

12 Woordenboeken + Googlen en vertalen met WiFi

Met de Sony PRS eReaders heb je alle kennis bij de hand via Wikipedia en Google Search, dus zit je verlegen om een antwoord op een prangende vraag, dan biedt deze e-reader je een antwoord. In nabijheid van een Wifi-aansluiting, uiteraard. Ben je in het buitenland en wil je een woord vertalen, zoek dan de oplossing in één van de twaalf 12 geïntegreerde woordenboeken.

Bol.com eReader Actie

De best verkochte eReaders Ben je op zoek naar een eReader? Er zijn een boel merken en types om uit te kiezen. Van Kobo readers met ingebouwd licht, ideaal voor iedereen die ook 's avonds makkelijk door wil lezen tot de bekende Sony en Icarus modellen. Bij Coolblue vind je snel een eReader naar jouw wensen.


Nu verkrijgbaar: de Sony eReader PRS-T3 De allernieuwste eReader van Sony is nu te koop voor € 149, dat is inclusief de nieuwe, geïntegreerde cover bij Coolblue. Verkrijgbaar in rood, wit en zwart.


Tot 50% korting op eBooks EBooks uitverkoop! Bekende titels van beroemde schrijvers met tot 50% korting bij bol, altijd 1 eBook voor een spotprijs bij de Weekaanbieding en een speciale afdeling met eBooks tot 5 Euro.


3 eBooks voor € 15 Bol heeft eReaders in diverse prijsklassen: kies een van de 3 e-readers en koop je eerste boekenpakket voor maar 15 euro.

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version