Beknibbel.nl

Zippo Handenwarmer

Zippo aansteker handenwarmerZippo Handenwarmer Een lekker stink sigaretje hebben we er al een heel wat jaartjes niet meer mee opgestoken, maar onze oude Zippo ligt nog steeds in de keukenla, inclusief vuursteentjes en aansteker benzine. Nog altijd handig om een kaarsje aan te steken of even je handen aan het vlammetje te warmen. Maar ja, het is 2016! Nu is er de Zippo Handwarmer, een supergrote zippo met een geavanceerde platinum glasvezelbrander, zodat deze Zippo tot 10x meer warmte geeft als andere handwarmers én dat tot wel 12 uur kan volhouden met maar 12 ml brandstof. Dus nooit meer koude handen tijdens koude winterwandelingen of vertraging op een tochtig perron.

 

Megagadgets KortingBij Megagadgets ontvang je t/m 30 september 7.5% korting op categorie Back2school met kortingscode BACK2SCHOOL16. De code kan alleen in één keer worden gebruikt en werkt niet op sale producten, miljonairs gadgets, giftboxes & verzendkosten. Niet te gebruiken i.c.m. andere acties of codes.

Altijd warme handen met de Zippo Handenwarmer

Zippo HandwarmerDe Zippo handwarmer weegt 272 gram en is compleet brandveilig, want er komt geen vlam uit. Je krijgt er een hoesje bij + een trechter om de brandstof mee in het reservoir van de Zippo te gieten - meestal heeft een flesje aanstekerbenzine trouwens ook al een smalle tuit - zodat je veilig kunt bijvullen.

 

10% Korting op de Zippo Handwarmer

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version