Beknibbel.nl

McAfee Total Protection & Security Suite met 50% Korting

McAfee Anti-Virus50% Korting op McAfeeTotal Protection voor 3 Gebruikers Bespaar op anti-virus software en surf veilig online. Ontvang 50% korting op McAfee Internet Security Suite, 50% korting op McAfee Total Protection (3 users) en 20% korting op McAfee AntiVirus.

Beschermd tegen de Buitenwereld met McAfee Total Protection

De Total Protection anti-virus software van McAfee zorgt ervoor dat u rustig kunt surfen. McAfee's unieke Active Protection biedt direct bescherming en detecteert de huidige beveiligingsrisico's sneller dan andere anti-virus producten. Ook het thuisnetwerk is beschermd: indringers worden snel geïdentificeerd en buitengesloten, zodat ook andere computers in huis geen gevaar lopen.

 

Tijdelijk koopt u dit krachtige totaalpakket voor 1-3 computers met 50% korting!

McAfee SiteAdvisor LIVE - sterk tegen phishing

Phishing; iedereen is er bang voor. En terecht. Vaak zien phishing sites er bedrieglijk echt uit. Zolang u onthoudt dat banken of creditcardmaatschappijen u nooit - en dan ook nooit - via e-mail vragen om identificatiecodes, adresgegevens, uw pincode of wat dan ook, zult u niet snel op een schadelijke phishing site terecht komen. Nooit ergens zomaar op klikken dus. Ontvangt u een vreemde e-mail van een bank? Bij twijfel belt u gewoon met de klantenservice van uw bank, men is graag bereid u terzijde te staan.

 

Maar dreigt u toch op een dubieuse site terecht te gaan komen, dan kan McAfee SiteAdvisor® Live u in heel veel gevallen helpen. Deze software identificeert direct koppelingen naar schadelijke websites in uw browser, e-mail of chatberichten en blokkeert uw computer onmiddellijk bij blootstelling aan mogelijke beveiligingsrisico's.

 

De beveiliging tegen phishing waarschuwt u voor websites die mogelijk worden gebruikt om uw identiteit te stelen of toegang te krijgen tot uw financiële gegevens. Bent u aan het googlen - of aan het zoeken via een andere zoekmachine, dan krijgt u op de zoekpagina beoordelingen van websites. Dit werkt in 22 veelgebruikte zoekmachines.

Ouderlijk toezicht

U wilt liever niet dat de kinderen overal heen kunnen surfen? Dankzij Ouderlijk toezicht kunt u het internetgebruik van uw kinderen beter beheren. Blijf ook altijd in gesprek met uw kinderen over hun surfgedrag. Met oprechte interesse in datgene wat hen bezighoudt is de kans veel groter dat zij u gewoon vertellen wat ze aan het doen zijn. Dan kunt u makkelijker afspraken maken over wat gewenst is en wat niet.

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version