Beknibbel.nl

Vriendenloterij - Win een TV met Balletje-Balletje

VriendenloterijVriendenloterij Zo maak je echte vrienden! Bij de Vrienden Loterij maak je elke maand kans op grote geldprijzen, reischeques en een wisselend prijzenpakket met duizenden andere prijzen als belevenissen, vakanties, concerttickets en auto's met de mobiele 06-Autojackpot. Alle aangekondigde prijzen in de maandelijkse lotnummertrekking gaan eruit omdat de trekking plaatsvindt op alle meespelende loten.

Goede Doelen Loterij met groot Prijzenpakket

Door het meespelen met de Vriendenloterij steun je ook nog eens diverse goede doelen, dus dat is twee vliegen in één klap. De helft van de inleg gaat rechtstreeks naar 44 bekende goede doelen. Heb je een specifiek goed doel dat je graag wilt steunen, dan kun je dat aangeven bij je inschrijving en je kunt je deelname op elk moment stopzetten.

Winnen met je mobiele nummer - Maak maandelijks kans op € 100.000

VriendenloterijSpeel mee met een lot in de VriendenLoterij en maak elke trekking kans op de maandelijkse hoofdprijs van € 100.000! Je mobiele nummer is tevens je lotnummer waarmee je dit hele jaar kans maakt op de prijzenpot van € 34,5 miljoen en tienduizenden andere prijzen als gratis vakanties, entreekaarten en nog veel meer.

Winkans

In 2013 zijn er bij de VriendenLoterij bijna 2 miljoen prijzen verloot. Over 2013 speelden elke trekking gemiddeld 458.000 deelnemers mee met 724.000 loten. Gemiddeld vielen er 114.000 deelnemers elke trekking in de prijzen. De gemiddelde kans voor een deelnemer op een prijs lag daarmee op 1:4.

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version