Beknibbel.nl maakt gebruik van cookies. Verberg deze melding voortaanMeer informatie

Beknibbel.nl

Beknibbel tweets

Sportbladen

Motion Windsurf Magazine

Motion windsurfingMotion Windsurf Magazine Alles wat de surfer beweegt. Tips, technieken, spotchecks, roadstories, interviews met top surfers, de nieuwste moves en meer. Onmisbaar voor de meest doorwinterde brandingsurfer, de stunte(le)nde freestyler, de recreatieve binnenwaterracer als de leergierige beginneling.
Nu 1 jaar voor € 23,80 20%

Runner's World

Runner's WorldRunner's World Word extra voordelig abonnee van Runner's World, hét meest gelezen tijdschrift op het gebied van hardlopen. Vol informatie, uitgebreide tests van kleding en schoeisel, loopschema's en tips over voeding, training en blessures. Het abonnement stopt automatisch.
Nu 5 nummers voor € 1039%

Fiets Actief

Fiets ActiefFiets Actief Het leukste fietsblad van Nederland voor fietsers met een doel voor ogen die naast fietsen ook tijd vrijmaken om van de omgeving te genieten. In elk blad vind je er de mooiste fiets- en wandelgebieden, actuele informatie, de beste vakantietips, heel veel adviezen om het comfortabel en gezond te houden. In ieder nummer zitten 2 unieke, uitneembare routekaarten en een knooppuntenroute.  Daarnaast vind je in FietsActief uiteraard veel fiets- en materiaaltests, inspirerende fietsreizen en heel veel tips voor lang en gelukkig fietsen. Het kortlopende abonnement stopt geheel automatisch.

Geef dit abonnement cadeau! Nu 3 nummers voor € 1516%

Fiets

FietsFiets Het grootste race en mountainbike magazine van Nederland met iedere maand: Interviews, evenementen, trainings- en voedingstips, wielersport, de nieuwste technieken en accessoires, fietsvakanties, training, voeding en de toerkalender. Al ruim 30 jaar is het race & MTB tijdschrift Fiets dé onbetwiste autoriteit op het gebied van sportief fietsen en de hele belevingswereld rond het fietsen. Het tijdschrift Fiets laat je het maximale uit je hobby halen. Het kortlopende abonnement stopt automatisch.

Geef dit abonnement cadeau!Nu 3 nummers voor € 15 16%

Zeilen

ZeilenZeilen Zeilen informeert over alles wat te maken heeft met de zeilsport. Van unieke vaargebieden in binnen- en buitenland tot internationale wedstrijden en praktische tips. Zeilen beschrijft de passie en emotie, voor zeilers door zeilers. Maandelijks vind je in dit zeiltijdschrift artikelen over de belevenissen van zeilers over de hele wereld, geeft inzicht in de wereld van het wedstrijdzeilen en wordt voorzien van allerhande praktische tips. Boordevol informatie, achtergronden en natuurlijk vermaak.

Geef dit abonnement cadeau! Nu 3 nummers voor € 15 22%

Motorboot

MotorbootMotorboot Watersporters die belangstelling hebben voor testverslagen van nieuwe motorjachten, sloepen, beschrijvingen van motoren, reisverhalen, techniek, interviews, reportages over vaargebieden, toeristisch nieuws, innovatie en bootraces kunnen niet om Motorboot heen!
Nu 3 nummers voor € 10 39%

Sloepenfan

Sloepenfan!Sloepenfan Sloepen zijn hot! Voor iedereen met een voorliefde voor onthaasten op het water is Sloepenfan een schitterend blad. Ook als je de aanschaf van een sloep of vlet overweegt helpt de uitgebreide informatie, nieuws & trends, fabrieksbezoeken, vaarimpressies, motoren en accessoires in Sloepenfan je met je aankoop.
Nu 6 nummers voor € 22,90 23%

Men's Health

Men's Health JaarabonnementMen's Health Hét grootste life style blad voor mannen! Men's Health staat barstensvol met zaken die iedere man zou moeten weten. Wil je die eeuwige zwembandjes kwijt? Of wil je keiharde spieren? Men’s Health laat je zien hoe je een maximaal resultaat behaalt in een minimum aan tijd. Succes verzekerd!

Nu 1 jaar voor € 39,95 39%

Bit Paardenmagazine

BitBit Bit is een onafhankelijk maandblad waarin het paard centraal staat met een enorme praktische waarde voor iedereen die met paarden/pony's bezig is vol medische onderwerpen, verzorging, rijtechnieken, trends, manegetesten etc. De artikelen worden nog eens extra duidelijk door de grote foto's.
Nu 3 nummers voor € 15 28%

ROS Paarden Magazine + Gratis Verzorgingsset

ROS Paarden MagazineROS Paarden zijn je lust en je leven, daarom lees je ROS, het blad voor iedereen met een passie voor paarden. Interviews met hartstochtelijke paardenliefhebbers, trainen, mennen en informatie over gedrag, gezondheid en opvoeding van het paard. Nu met gratis verzorgingsset t.w.v. € 40.
Nu 1 jaar voor € 27,95 verzorgingsset

Hoefslag

HoefslagHoefslag Al meer dan 50 jaar elke week de paardenwereld bij de lezer thuis. Aandacht voor alle facetten van de paardensport, paardenhouderij en fokkerij. (Inter)nationale wedstrijdverslaggeving, praktijkartikelen, instructieve series en alle informatie over de ontwikkelingen in de paardensector.

Nu 15 nummers voor € 30 57%

Duik Magazine

DuikMagazineDuikMagazine Beleef de onderwaterwereld van haar mooiste kant.  DuikMagazine is het logische vervolg op de Duikkrant. Dit complete magazine voor de professionele en recreatieve (sport)duiker verschijnt zes maal per jaar.
Nu 1 jaar voor € 1546%

Duiken

DuikenDuiken Hét maandblad voor elke onderwatersportliefhebber. Geniet van meer dan 100 pagina's lees- en kijkplezier, met interessante artikelen over duikbestemmingen, materiaal, biologie, onderwaterfotografie, archeologie, wrakduiken en natuurlijk de heetste nieuwtjes op duikgebied.
Nu 6 nummers voor € 19,9544%

Beet Hengelsport

BeetBeet Het meest informatieve en toonaangevende hengelsportblad van de Benelux. Neem een voordelig proefabonnement op het grootste sportvissersmagazine van Nederland, onmisbaar voor de echte sportvisser.
Nu 6 nummers voor € 19,95 40%

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden