Beknibbel.nl maakt gebruik van cookies. Verberg deze melding voortaanMeer informatie

Beknibbel.nl

Beknibbel tweets

Sportbladen

Karper Magazine + Gratis Okuma Travertine TRB-55 t.w.v. € 70

KarperKarper Het specialistische magazine Karper is in zes jaar tijd uitgegroeid tot het toonaangevende karpermagazine in de Benelux. Karper richt zich op zowel de binnen- als de buitenlandse karpervisserij en gaat uitgebreid in op technieken, tactieken en diverse aassoorten. Nu met gratis Okuma Travertine TRB-55 t.w.v. € 70.
Nu 6 nrs. voor € 49,258%
Okuma Travertine

Rovers Roofvissen Magazine

Rovers Roofvissen MagazineRovers ROVERS is het ultieme roofvismagazine met alles over de roofvissen hengelsport. Alle innovaties op roofvis gebied, uitleg over vistechnieken, fotowedstrijden, streetfishing, boeiende verhalen + een gratis DVD bij elke uitgave.
Nu 4 nummers voor € 19,95 28% DVD

Waterkampioen

WaterkampioenWaterkampioen Het beste blad voor iedere watersporter. Met volop aandacht voor tochten in binnen- en buitenland, de nieuwste zeil- en motorboten, 2de handsboten bekeken door een ANWB-expert, tests en overzichten, de laatste nieuwtjes en nog veel meer. het abonnement stopt automatisch.

Nu 3 nummers voor € 15 33%

GodeVaert

GodeVaertGodeVaert Maak nu kennis met het mooiste sloepblad van Nederland! Met verhalen over mooie vaartochten, sierlijke schepen en onvergetelijke dagen op en rond het water.
Nu 6 nummers voor € 20 33%

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden