Beknibbel.nl

Pyramid Solitaire Multiplayer

Pyramid Solitaire MultiplayerPyramid Solitaire Multiplayer - Het alleen spelen een beetje zat? Nu kun je Pyramid Solitaire ook met z'n allen spelen! Speel Pyramid Solitaire Multiplayer gratis en chat met je mede solitaire spelers zonder je te registreren.


Pyramid Solitaire Multiplayer lobby
Zodra je voor multiplayer gekozen hebt kom je in de lobby terecht. Er zijn REAL kamers, waar je voor geld kunt spelen, en FUN kamers, waar je gratis kunt spelen. Je kunt per kamer zien hoeveel spelers er zich bevinden en aan hoeveel tafels er gespeeld wordt. Klik op een kamer om er naar binnen te gaan.

Pyramid Solitaire Multiplayer tafels
Zodra je een kamer gekozen hebt kom je in het speloverzicht terecht. Hier zie je een overzicht van alle spelen in de kamer, het chatvenster en de spelerslijst.Het speloverzicht toont alle spelletjes in de kamer. Er zijn tafels waar al gespeeld wordt (hier kun je niet meer bij), tafels waar nog wordt gewacht op een medespeler en tafels die nog leeg zijn, hier kun je zelf een spel kunt beginnen. In het chatvenster kun je met andere spelers chatten. Voer gewoon je tekst in de witte balk in en druk op “verstuur”. Iedereen die op dat moment in het speloverzicht is zal dan jouw tekst kunnen lezen.In de spelerslijst zie je een overzicht van iedereen die op dat moment in de kamer aanwezig is. Als een speler zich in een spel bevindt, dan staat naast zijn naam het nummer van het spel.

Beginnen met een spel
Als je zelf een spelletje wilt spelen, kies dan een spel uit en klik op doe mee. Je kunt zelf ook een nieuw spel beginnen waar anderen aan mee kunnen doen. Klik gewoon op nieuw spel op een tafel waar nog geen spelers zijn. Je kunt ook op de knop nieuw spel naast het chatvenster klikken; er wordt dan automatisch een vrije tafel voor je gezocht.

Spelen
Als je een nieuw spel aanmaakt kun je zelf de spel instellingen bepalen. Deze instellingen kun je ook zien als je mee wilt doen met een spel dat iemand anders heeft aangemaakt.

Spel instellingen
Heb je een spel gekozen of gemaakt dan kom je in het spelscherm terecht. Hier zit je samen met je tegenspelers. Om het spel te laten beginnen dient elke speler eerst aan te geven dat hij klaar is om te spelen. Zodra iedereen klaar is begint het spel! Als je zelf het spel hebt aangemaakt heb je ook de optie een speler uit je spel te verwijderen. Dit kun je doen voordat het spel begint. Zodra het spel begonnen is, is het natuurlijk de bedoeling dat jij de meeste punten haalt. Aan de rechterkant van het speelveld zie je de spelers in het spel onder elkaar staan. Tijdens het spelen zal de speler die op dat moment het hoogste aantal punten heeft bovenaan staan. Daaronder dan aflopend de spelers met minder punten. Afhankelijk van de scores zal tijdens het spelen deze tussenstand constant veranderen, tot het spel af is.

  • Credits: Hiermee bepaal je om hoeveel credits je wilt gaan spelen. Dit is de inzet per speler. Je kunt kiezen uit 10, 20 of 50 credits.
  • Spelers: Hier kun je het aantal spelers bepalen. Dit varieert van 2 tot maximaal 4.
  • Snelheid: Er zijn 2 snelheden, normaal en snel. Deze bepalen de duur van een spelletje. Als de tijd om is, is het spel voorbij. Kies voor snel als je van lekker snel spelen houdt. Vaak kiezen ervaren spelers voor deze snelheid. 
  • Wachtwoord: Als je bij het aanmaken van een nieuw spel een wachtwoord invoert, dan kunnen alleen spelers die dat wachtwoord kennen toegang krijgen tot dat spel. Dit is handig als je met een paar bekenden wilt gaan spelen.

Winnen van credits
De speler die uiteindelijk de meeste punten haalt wint het spel en alle te winnen credits. De winnaar is de enige die credits wint. De hoeveelheid credits die de winnaar wint zijn alle credits van de andere spelers bij elkaar opgeteld. Tijdens het spel kun je rechtsonder zien hoeveel credits er te winnen zijn. De hoeveelheid te winnen credits zijn afhankelijk van je score. In de wintabel kun je per spel zien hoeveel credits je bij een bepaalde score kunt halen.Bij een gelijk spel delen de winnaars de te winnen credits.

Avatar
Wil jij een uniek plaatje naast je naam in het spel hebben? Klik dan op het vak boven je naam en kies een Avatar. Je kunt dit plaatje op elk gewenst moment weer aanpassen.

Chatten
Tijdens het spel kun je ook chatten. Voer je tekst in en druk op verstuur. Iedereen die op dat moment in het spel is zal jouw tekst kunnen lezen.


Speel Pyramid Solitaire MultiPlayer


Pyramid Solitaire speel je ook bij PyramidSolitaire.nl!

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version