Beknibbel.nl

Monopod Telescoop Camera Statief voor iPhone 4 & 5

Monopod telescoop statiefMonopod Foto's of video's maken van een concert als je klein van stuk bent, of een kiekje van jezelf zonder hulp? De Monopod is een klein inschuifbaar telescoop hand-statiefje van 120 gram dat zo in je tas of broekzak past. De Monopod heeft een universeel schroefsysteem waar vrijwel elke camera + iPhone op past en als je de Monopod tot zijn totale lengte uitschuift dan heeft deze een lengte van maar liefst 95 centimeter. Zo torent je camera hoog boven alles en iedereen uit en kun je de beste opnames maken.


Monopod selfie stick met bluetoothBluetooth Monopod Er is ook een wireless monopod, de Selfie Stick; een handige monopod met 1-knopsbediening, zodat je nog makkelijker een selfie kunt maken. De stick werkt via Bluetooth; zodra je je Bluetooth aan zet op je telefoon vindt je telefoon de Selfie Stick. De stok is makkelijk verschuifbaar voor de juiste afstand van je foto, en met één druk op de knop is je selfie een feit.

 

Megagadgets KortingBij Megagadgets ontvang je t/m 30 september 7.5% korting op categorie Back2school met kortingscode BACK2SCHOOL16. De code kan alleen in één keer worden gebruikt en werkt niet op sale producten, miljonairs gadgets, giftboxes & verzendkosten. Niet te gebruiken i.c.m. andere acties of codes.


Monopod

De Monopod bestaat uit 7 elementen die je als een telescoop uit elkaar schuift met aan het eind een camerahouder met schroefkop. De Monopod kan een totaalgewicht van 500 gram aan en heeft een veiligheidskoordje. De Monopod is perfect voor iedereen die ervan houdt om een zelfportret, foto’s of video’s te maken vanuit een heel ander perspectief!

Monopod

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version