Beknibbel.nl

Cadeaus

Achteruitlopende Klok

AchteruitloopklokAchteruitlopende Klok Eén minuut bij de tandarts is als 'n uur op een feest; daarmee is bewezen dat tijd maar relatief is, Einstein. Houd dat in gedachten wanneer je naar de Backwards klok kijkt en erachter wilt komen hoe laat het is. In een spiegel ernaar kijken werkt niet, je zult er echt meer moeite voor moeten doen, want alles is omgedraaid op deze achteruitlopende klok. De tijd loopt achterstevoren maar ook de uren staan omgekeerd op de wijzerplaat. Zo blijf je de hele dag bezig :-)

Laatst bijgewerkt op dinsdag 02 december 2014 13:08

Hits: 1958

iPhone Bluetooth Selfiestick

Live Capture AfstandsbedieningiPhone Bluetooth Selfiestick Maak met je iPhone, iPad en iPod Touch nu eindelijk goeie selfies met deze iPhone camera afstandsbediening. Zet je Iphone, Ipod Touch of Ipad neer waar je maar wilt - max. tot 5 meter afstand ertussen - zorg dat je in beeld bent en gebruik de Bluetooth afstandsbediening & de gratis App Live Capture om de camera te bedienen. Je kunt foto's maken maar ook beginnen & stoppen met filmen. Schakelen tussen fotograferen en filmen kan gewoon met de afstandsbediening én hij is klein genoeg om aan je sleutelbos te kunnen. Superhandig!

Laatst bijgewerkt op woensdag 18 november 2015 22:43

Hits: 1180

Lees meer...

Brief van de Sint

Brief van de SintBrief van de Sint Laat met Sinterklaas een echte gepersonaliseerde brief van Sint zelf bij de kinderen op de mat vallen! Geef naam van het kind + 3 kadootjes van het verlanglijstje en een stukje eigen tekst op aan Sinterklaas zodat er een echte brief van Sint himself gemaakt kan worden. Een hele mooie Sinterklaasbrief op het eigen, officiële Sinterklaas briefpapier en geschreven in Sints fraaie schoonschrift in een mooie Sinterklaas envelop zal een diepe en onuitwisbare indruk maken op alle kinderen! Bij Versjes.nl kun je met de gratis gedichtengenerator ook zelf een gedicht maken en uitprinten.

Laatst bijgewerkt op woensdag 27 januari 2016 16:41

Hits: 5254

Lees meer...

Leather FobLite - Sleutelhanger met Lampje

Leather Foblite sleutelhangerLeather FobLite - Sleutelhanger met Lampje Been there, seen it, done that... of toch niet? Iedereen heeft wel eens een lampje aan zijn sleutelbos gehad en altijd is-ie stuk als je eens bijgelicht wilt worden. Maar deze Leather FobLite komt van True Utility, specialist in handige, kleine gadgets. De sleutelhanger heeft een rubberen knop waarmee je een helder wit LED-lichtje bediend en is vervaardigd van roestvrij staal en leer, dat door een verborgen magneet goed blijft zitten.

Laatst bijgewerkt op woensdag 18 november 2015 22:43

Hits: 1360

Lees meer...

Iron Samurai Watch Horloge

Samurai HorlogeIron Samurai Watch Horloge Vervaardigd van hetzelfde staal als een japans Samurai zwaard maak je echt indruk met dit stoere design Samurai Watch LED horloge. Geen wijzerplaat horloge, maar een stoere donkergrijze stalen schakelarmband waarbij je met 1 druk op de knop de tijd ziet verschijnen in een rood of blauw gekleurde LED verlichting. Druk je nog een keer dan wordt de datum zichtbaar. Het horloge is ongeveer 22 cm lang en ongeveer 2,5 cm breed. Om het horloge passend om je pols te maken kun je er zelf eenvoudig schakels uithalen.  Meer speciale horloges vind je bij Megagadgets.

Laatst bijgewerkt op dinsdag 06 januari 2015 15:15

Hits: 4709

Lees meer...

Nintendo NES Controller Schoudertas

Nintendo TasNintendo Tas Zoals ze vorige eeuw zeiden: 'Coole dude zeg, met z'n Nintendo schoudertas'. Uiteraard wil jij hier niet voor onderdoen. Toen een Kb nog een echte Kb was, zullen we maar zeggen. Je bent ook nu helemaal hip met deze officiële Nintendo schoudertas met z'n afbeelding van een originele NES controller voorop. Genoeg plek voor je 3DS, iPad en smartphone - en nog een heleboel andere spullen - om hem toch helemaal 2013 te laten zijn.

Laatst bijgewerkt op woensdag 18 november 2015 22:44

Hits: 1509

Altijd je Sleutels Kwijt? Key Finder Sleutelhanger

Keyfinder voor 3 sleutelsKeyfinder voor 3 Sleutels Voor iedereen met meer dan één sleutelbos, of een al even vergeetachtige partner is er deze slimme sleutelvinder voor twee sleutels of sleutelbossen. Het basisstation heeft 2 knoppen, waarmee je elk van de 3 bijgeleverde sleutelhangers kun laten piepen binnen een straal van 10 meter.

Keyfinder Sleutelvinder

Ook altijd je sleutels kwijt, ondanks het sleutelkastje in de hal? Dit kleine hulpje helpt je je sleutels direct te vinden en werkt écht. Niet alleen handig, ook nog eens goed uitgedacht. Je bevestigt de keyfinder - die maar 20 gram weegt - aan je sleutelbos. De zender, in de vorm van een creditcard, berg je op in je portemonnee. Sleutels kwijt? Met een druk op de knop gaat het 70Db geluidsalarm af en een LED-licht gaat knipperen op de keyfinder. Door de nieuwste RF-technologie gaat het signaal gewoon door muren, dus ook als je sleutels in een andere kamer of etage liggen, vind je ze terug.

Laatst bijgewerkt op woensdag 18 november 2015 22:46

Hits: 1760

Sudoku Toiletpapier

Sudoku ToiletpapierSudoku Toiletpapier Zelfs op het kleinste kamertje krijgt de puzzelfanaat geen rust! Met dit toiletpapier bedrukt met sudoku's is elke velletje wc-papier weer een nieuwe uitdaging waar je de bips niet mee af zult vegen. Geef het aan een cijfergek, een breinbreker of aan iemand waarvan je vindt dat hij of zij de grijze cellen wel eens mag laten wapperen. Veel lol voor weinig geld!

Laatst bijgewerkt op woensdag 18 november 2015 22:48

Hits: 3506

Pacman Beker - Heat Changing Mug

Pacman BekerPacman Mok Wie is er niet groot mee geworden? Nou ja, de jongsten onder ons kennen de originele Atari Pacman, het gele bijtertje en zijn 4 spookjes misschien niet goed, en spelen liever Pacman anno 2014. Onze duimen doen er in ieder geval nog zeer van. Daarom is dit onze lievelingsgadget: deze pacman beker die - als je er een hete drank in doet - vanzelf begint te pacmannen.

Laatst bijgewerkt op dinsdag 24 november 2015 12:49

Hits: 2023

Lees meer...

Facebook Like Beker

Facebook Like MokFacebook Like Beker Als er een ding is dat werkelijk iedereen liket, dan is het wel een flinke bak koffie op de vroege morgen in je favoriete beker. En ben je zelf niet echt het zonnetje in huis op dat tijdstip, dan zien je huis- of kantoorgenoten in ieder geval dat je ze aardig vindt, zo met die dikke thumbs up Facebook-like op deze gezellig mok. Ook leuk: Facebook Stempels

Laatst bijgewerkt op woensdag 18 november 2015 22:51

Hits: 1154

Gouden Speelkaarten

Gold Playing CardsGouden Speelkaarten Hartenjagen, pesten, blackjack of een robbertje klaverjassen krijgt een origineel gouden glans met deze gouden speelkaarten. Vervaardigd van plastic met een glanzende goudfolie kaart jij voortaan op stand! Wordt geleverd in een mooie gouden verpakking dus ook super als cadeautje voor een doorgewinterde casino- of kaartspeler.

Laatst bijgewerkt op woensdag 18 november 2015 22:50

Hits: 1251

Firestarter - Flint Vuurmaker

Firestarter FlintFirestarter - Flint Vuurmaker Voor bikkels en buitenlui een onmisbare tool en daarom een leuk cadeautje: stook je eigen vuurtje zonder lucifers met deze flint. Je zult maar in de bushbush zitten zonder doosje lucifers of aansteker. Als een echte Ray Mears survival expert tover jij dan je Firestarter tevoorschijn waarmee je in een mum van tijd een flinke fik op kunt stoken. Beweeg het metalen stuk langs het bijbehorende vuursteentje en je krijgt een vonk van zo'n 3.000° Celsius. Wat droog gras of papier erbij en voila: zelfs de meest bleekneuzerige stedeling heeft in een wip zijn eigen vuurtje gestookt.

Laatst bijgewerkt op donderdag 19 november 2015 09:47

Hits: 1790

Facebook Stempels - Like & Dislike

Facebook Stempels - Like en DislikeFacebook Stempels - Like & Dislike Ontvrienden, disliken: voor oma en opa is er geen touw aan vast te knopen. Maar anno 2013 is het dè manier om  je uit te drukken online en nu ook op het ouderwetse papier: Like en Dislike je ongans met deze Facebook stempels. Je schoolrapport, die blauwe bah-envelop, het functioneringsrapport van je baas, dat anonieme liefdesbriefje of die dikke bekeuring: op elk papiertje kun je nu je (on)genoegen kwijt. Vinden wij leuk!

Laatst bijgewerkt op woensdag 18 november 2015 22:55

Hits: 1485

Lees meer...

Cook&Co Kookwinkel

Cook & Co Koken en KeukenCook&Co Roeren, koken, kneden, mixen, bakken en braden: hoe goed je het doet, hangt ook in grote mate af van de keukenapparatuur die je tot je beschikking hebt. Het assortiment van Cook&Co laat elke kok watertanden! De mooiste en beste merken die je het kookleven een beetje makkelijker maken. De nieuwste kookboeken, koksmessen en pastamachines tot eischeiders en oventhermometers. Leuk voor jezelf en als cadeau.

Laatst bijgewerkt op woensdag 18 november 2015 23:16

Hits: 1129

Lees meer...

FotoKlok

Foto PuzzelFotoKlok De FotoKlok is een leuk en origineel cadeau, zowel om te geven als zelf te maken. Maak een collage van de mooiste foto's van bijvoorbeeld een huwelijk, reünie, speciale gebeurtenis of maak een verzameling van je familiefoto's en plaats deze in de lijstjes van deze strak vormgegeven klok. Succes verzekerd!

Laatst bijgewerkt op woensdag 18 november 2015 23:18

Hits: 3729

Camera Lens Beker, hermosfles & Kookwekker

Camera Objectief bekerCameralens Beker Voor alle Anton Corbijn en Paul Hufs in spé is er maar één ding dat er echt toe doet: Wie heeft de langste... lens! Voor een beetje objectief op de full-frame DSLR tellen ze snel hun dertiende maand neer en ook dan blijft er altijd iets te wensen over op fotografiegebied. Voor deze klikklik-nerds koop je natuurlijk het allerfijnste cadeautje: een grote koffie- of theebeker in de vorm van een flinke telelens. Voor het prijsje hoef je het niet te laten, je krijgt er ook nog een 'echte' lens+zonnekap bij om je drankje warm te houden.  Maak ze er eenvoudig blij mee als mooi ingepakt pakje of geef ze de schrik van hun leven wanneer je ze een lekker bakkie of groene eco thee serveert in deze niet van echt te onderscheiden cameralens. Ook extra voordelig te koop bij Bestel.nl en FonQ.


Cameralens ThermoskanCamera Objectief Thermosfles Als doorgewinterde fotograaf ben je natuurlijk met het krieken van de dag aan het sluipen door de polder, op zoek naar de roodgevederde tjiftjaf. Wat kun je dan beter gebruiken om de stramme botten te verwarmen én indruk te maken op je medefotografen dan af en toe een hete kop koffie uit je stoere cameralens thermosfles met bijbehorende beker te slurpen. Alleen geen foutje maken tijdens het wisselen van objectief hè...

Megagadgets KortingBij Megagadgets ontvang je t/m 30 september 7.5% korting op categorie Back2school met kortingscode BACK2SCHOOL16. De code kan alleen in één keer worden gebruikt en werkt niet op sale producten, miljonairs gadgets, giftboxes & verzendkosten. Niet te gebruiken i.c.m. andere acties of codes.


Cameralens KookwekkerCameralens Kookwekker Als fotograaf kijk je natuurlijk vooral naar hoe iets eruit ziet, maar in de keuken moet je aandacht ook op de smaak richten! Met deze originele objectief kookwekker is elke fotogek helemaal bij de tijd bij om de aardappels af te gieten. De cameralens wekker kan op de gewenste tijd worden ingesteld door aan het onderste deel van de lens te draaien. De maximale tijd is 55 minuten. Bij de meeste kookwekkers wil je ze zo snel mogelijk in een kastje terug stoppen, maar deze fotolens kookwekker mag echt gezien worden, dus zet hem op een leuk plekje in de keuken.


Cameralens ThermoskanTelelens Mok In de vogelfotografen en dierenkiekers fototas is altijd een onmisbaar hulpstuk te vinden: een flinke telelens, zodat je al dat moois ook van veraf er dichtbij op kunt zetten. Dus geef hem of haar niet alleen een objectief thermosfles voor dichtbij, maar ook een zoomlens beker inclusief koekjeshouder in de deksel. En in zo'n knoepert van een lens kan natuurlijk een heleboel koffie, thee of chocolademelk, een welkom 'vroege morgen' hartversterkertje en knabbeltje voor de vlijtige fotograaf.

Laatst bijgewerkt op dinsdag 24 november 2015 13:28

Hits: 2599

Arcadie voor iPhone - Arcade Case

Arcadie voor iPhoneArcadie voor iPhone - Arcade Case Met z'n allen in de speelhal op de arcade machines Alien Invaders of Defender spelen. De hallen zijn gesloten en tegenwoordig hebben we allemaal een Iphone in ons binnenzak zitten. Met de Arcadie maak je je eigen mini speelhal: klikt je iPhone erin en met de joystick + knoppen op de Arcadekast ben je zo weer terug in de 80'er jaren. In de App store vind je ook nog eens een boel gratis games. Have fun! Er is ook een arcadekast voor de iPad: iCade for iPad

Laatst bijgewerkt op dinsdag 17 juni 2014 15:49

Hits: 1375

Atari t-shirt

Atari T-ShirtAtari t-shirt Voor wie er stamt uit de PC-prehistorie zo zonder Apps, laptops of internet, voelt dit t-shirt aan als een warm bad. Urenlang op de bank - met een bakje Cornuco's - Pong, Space Invaders, Missile Command en River Raid spelen. En vergeet de Fanta niet. Zucht. Wanneer ben ik jarig?

Laatst bijgewerkt op donderdag 09 januari 2014 12:05

Hits: 1351

Lees meer...

Happyman Flessenstop

Happyman FlessenstopHappyman Flessenstop Deze keer niet de hele wijnfles leeggeslobberd? dan komt Happyman, de flessenstopper goed van pas! Wat een eeeuhh 'paraat' kereltje is dat, zullen we maar zeggen. Met zijn wakkere voorkomen houdt Happy Man de wijn voor je goed zodat je de volgende dag weer van een lekker wijntje of ander drankje kunt genieten.

Laatst bijgewerkt op woensdag 18 november 2015 23:23

Hits: 2424

Goedkope Bedels

Klik hier voor de mooiste bedels op Bedels.org!Goedkope Bedels Zoek je een leuk bedel of bedelarmband maar wil je er niet de juweliersprijzen voor betalen? Bedels.org is specialist in de leukste bedels en bedelarmbanden van zilver, etaal, expoxy en andere materialen voor onder andere Pandora. Ook bij MijnBedels.com kun je terecht voor mooie bedels, iPhone en smartphone versieringen van Swarovski en Murano glas.

Laatst bijgewerkt op maandag 15 juni 2015 12:49

Hits: 2644

Lees meer...

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version