Beknibbel.nl

LOI Kidzz - Typecursus voor Kinderen

LOI Kidzz KindercursusLOI Kidzz Typecursus voor Kinderen Speciaal voor jonge kinderen heeft LOI Kidz de leuke & uitdagende cursus Leer razendsnel typen op de Super Spy School ontwikkeld om te leren typen - met 10 vingers blind en 120 aanslagen per minuut -  een vaardigheid waar kinderen tegenwoordig niet buiten kunnen. Tijdelijk ontvang je € 15 korting op deze kindercursus. Nu ook met speciale editie voor kinderen met dyslexie!

LOI Kidzz Typelessen, Games en Oefeningen

Typecursus voor kinderen, gratis kennismaken! Kinderen hebben structuur, afwisseling én uitdaging nodig om geboeid te blijven. Dit gegeven is het uitgangspunt in het ontwikkelen van de typecursus. Elke lesweek heeft een vaste structuur, waarin je kind typelessen krijgt en het geleerde in de praktijk brengt middels oefeningen en games. Elke game, oefening of opdracht die het typen bevordert, wordt beloond met punten.

 

Buiten het standaard lesprogramma kan je kind extra games spelen om sneller te leren typen, of extra oefeningen maken om de vaardigheden beter in de vingers te krijgen.

Leren wordt spannend op de Super Spy School

De cursus speelt zich af op de Super Spy School. Ex-spion Mister I heeft ontdekt dat de school in gevaar is en heeft hulp nodig van iemand in de school. Laat nou net jouw kind het typetalent hebben om de ondergang van de school te kunnen voorkomen. Middels allerlei typeopdrachten en games helpt je kind Mister I om de school te redden. Een spannend avontuur waardoor je kind gemotiveerd blijft tot het eind!

Dyslexie Typecursus

De dyslexie-typecursus is ontwikkeld in samenwerking met dyslexie-specialisten. Deze variant heeft dezelfde opbouw als de reguliere cursus, maar dan met een aantal specifieke aanpassingen. De cursus heeft uiteraard ook dezelfde prijs als de reguliere typecursus.

 • Grote letters
  De te typen woorden zijn extra groot en hierdoor goed te lezen.
 • Dyslexie-lettertype
  Alle oefenvormen zijn in een speciaal dyslexie-lettertype. Wetenschappelijk onderzoek geeft aan dat dyslecten dit lettertype makkelijker lezen.
 • Audio-ondersteuning
  Doordat veel oefeningen en uitleg worden voorgelezen, kan er snel een klank-letterkoppeling worden gemaakt.
 • Aangepaste oefenvormen
  In de dyslexie-variant wordt er op letter- en woordniveau gewerkt.

LOI Kidzz - Al gamend leren typen werkt

Leren door games te spelen, is voor kinderen een ideale manier om nieuwe vaardigheden op te doen, blijkt uit onderzoek. Een game spelen is leuk omdat je alles wat je leert meteen kunt toepassen. Ook heeft de speler de controle over het verloop van het spel en daarmee over het leerproces. De speler groeit in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier in het spel. De ervaring in het leerproces is persoonlijk, waardevol én leuk. In een goede game maak je steeds kleine stapjes vooruit. Een fout maken is niet erg, want je kunt het gewoon opnieuw proberen. Elk succes wordt direct beloond en gevolgd door een nieuwe uitdaging. Dat spreekt kinderen aan.

Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version