Beknibbel.nl

Pizzolitaire

Pizzolitaire Zigiz SpelPizzolitaire Gek op Patience en op Pizza? Van een bescheiden pizza Margherita tot een dikke Calzone, van wat voor pizza je ook houdt: Pizzolitaire combineert jouw beide hobbies. Combineer de speelkaarten en speel de stapels weg. Zo verzamel je de juiste ingredienten voor jouw favoriete pizzabeleg.


SPELUITLEG
Speel de stapels kaarten weg en maak een pizza!
 
Pizzolitaire's Combometer Werking
Pizzolitaire Shufflekaart Maak in het 3x3 speelveld horizontaal, verticaal of diagonaal combinaties van 3 speelkaarten met opeenvolgende cijfers, ongeacht welke kleur. Zo speel je van deze 9 stapels de speelkaarten weg. Dit hoeft niet op volgorde: je kunt dus ook een combo maken in de volgorde 4-6-5, 5-7-6  etc.  Lukt het niet een combinatie te maken, dan kun je per spel 3x de kaarten shuffelen door op het groene stapeltje speelkaarten te klikken.

Combinatie score
Maak je een goede combinatie, dan stijgt je de combometer aan de linkerkant van je scherm.  Hoe meer achtereenvolgende combo’s je maakt, des te meer punten je verdient.

Bonuspunten verdienen
Bij Pizzolitaire kun je op diverse manieren bonuspunten verdienen:

  • Speel een stapeltje kaarten weg; vrijgespeelde ingrediënten leveren bonuspunten op
  • Maak dubbele combo-reeksen met de speelkaarten
  • Houd de combometer zo hoog mogelijk
  • Resterende kaarten in de shuffle stapel betalen aan het einde van het spel bonuspunten uit
  • Speel alle stapels speelkaarten weg en maak jouw complete pizza!

Win bonuspunten bij Pizzolitaire Bonusspel
Wanneer je “for Fun/for Real” speelt kun je door voldoende bonussterren te verzamelen het bonusspel spelen. Hiermee kun je extra credits winnen.


Beknibbel.nl | ©2006-2014 | Wijzigingen voorbehouden

Top Desktop version